Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Elversøes Jason vinder Frederiksværk 4-års kvalifikation


De sidste kvalifikationsrunder indden mellemrunden i PAVO og DRFs championater for ungheste i dressur, afvikles i denne weekend. Vinderen af 4-års klassen i Frederiksværk blev i dag fundet og er elversøes Jason med Iben Østergaard i sadlen

 

Sidste kvalifikationsrunder

Denne weekend byder på to kvalifikationsrunder til PAVO og DRFs championater for ungheste i dressur, der afvikles både i Sportsrideklubben Aalborg og Frederiksværk Rideklub.

 

Vinderen af 4-års klassen i Frederiksværk er fundet

Lørdagen I Frederiksværk bød på kvalifikationsrunden for 4-års heste og vinderen af klassen blev Iben Østergaard på Elversøes Jason, (e. Antobello/Benetton Dream) med samlet 84.00 point.

 

[[outstream]]

 

På andenpladsen kom Mette Mette Rasmussen på Don Delightful Kilen (e. Blue Hors Don Olymbrio/ Blue Hors Don Romantic) med 82.000 point.

 

Ulrik Falbe Hansen sikrede sig tredjepladsen på Kgs. Hørgaard Fighter DWB (e. Freestyle /L'espoir) som høstede 80.800 point.

 

Mellemrunden

Efter kvalifikationsrunden gælder det mellemrunden, gælder det mellemrunden, som afvikles den 19. - 20. september i Grindsted Rideklub, inden det store finalestævne i uge 41 på Blue Hors.

Se resultatet fra 4-års klassen her.

 

Billede

 

De sidste kvalifikationsrunder indden mellemrunden i PAVO og DRFs championater for ungheste i dressur, afvikles i denne weekend. Vinderen af 4-års klassen i Frederiksværk blev i dag fundet og er elversøes Jason med Iben Østergaard i sadlenNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider