Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Fornem Royal debut


Hesteglade H. K. H. Kronprinsesse Mary havde i dag en flot stævnedebut i dressur i Frederiksværk, hvor hun startede på to heste. Kronprinsessen red sig på en flot fjerdeplads i MBO

 

Pronprinsesse får dressurdebut

Der er som bekendt blevet anlagt ridebane på Fredensborg Slot, og den bliver benyttet flittigt af den hesteglade kongefamilie, og nu kan vi andre får glæde at følge med i hvordan det går.

 

Ledsaget af sin lige så hesteglade datter H.K.H Prinsesse Isabella, havde H. K. H. Kronprinsesse Mary nemlig i dag en flot stævnedebut i dressur i Frederiksværk, hvor hun havde hele to heste med til start.

 

Fjerdeplads til 72% i MBO

På Edelman (e. Vivaldi /Jazz) som kronprinsessen har redet igennem længere tid, red hun et meget veludført MBO-program, hvor der desværre indsneg sig lidt fejl i galopprogrammet, der trak noget ned. Alligevel må ridtet siges at være absolut godkendt, for det blev til flotte 72,05% for hendes debutridt, og det betød at Kronprinsessen red sig ind på en flot fjerdeplads blandt flere virkelig rutinerede ekvipager.

Klassen blev vundet af Maria Falkner Hansen på MSJ Cashmere (e. charmeur / Totilas) med 73, 974%, og 2x Henrik Palm Toft på de følgende pladser på henholdsvis Tiramisu (e. Tailermade Temptation / Donnerhall) med 73,718% og Certus NL (e. Zuidenwind / Figaro R) med 73,590%.

 

[[outstream]]

 

MA1 til knapt 62 %

Wasabi Old har kronprinsessen kun redet i relativ kort tid, og der opstod også nogle misforståelser mellem parterne i MA1 programmet og nogle graverende fejl, så for dette ridt måtte Kronprinsessen tage til takke med 61,944%.

 

Det virkede imidlertid som om der nok skal komme et lovende samarbejde op at stå mellem de to, og med lettelsen over en veloverstået stævnedebut, med masser af kvalitet og udviklingsmuligheder, så er de værste nerver fejet af banen, og det er planen at Kronprinsessen nu skal ud og høste noget mere stævnerfaring.

 

Klassen blev vundet af Mikala Fabricius-bjerre på Aqua Marin (e. Ampere / Stedinger) til 72,778%. Maria Valter Bay på Tjørnelys San Loui (e. sunny-boy /Heslegårds Rubin) red sig ind på andenpladsen med 70,972%, og Natalie Wulff Brix indtog tredjepladsen på Quintus (e. Quarterback / Schwadroneur) og red til 70,556 %.

 

Veluddannde heste

Kronprinsessens heste er for nogle måske ikke helt ukendte. Den 11-årge Edelman har nemlig tidligere været redet af Agnete Kirk Thinggaard og Dennis Fisker, og Wasabi Old, er tidligere blevet redet af berider Allan Grøn og Nanna Merrald, så de er begge godt uddannede.

 

H.K.H Kronprinsesse Mary har genoptaget ridningen, som hun altid har været glad for, ligesom Kronprinsen også har været glad for at ride, og alle børnene tillige. En interesse Kronprinsessen især de nu deler med sin ældste datter Isabella, der også i dagen anledning havde taget tjansen som hjælper for sin mor.

 

Se resultatet fra MB0.-klassen her

Se resultatet fra MA1-klassen her

 

Billede

 

Hesteglade H. K. H. Kronprinsesse Mary havde i dag en flot stævnedebut i dressur i Frederiksværk, hvor hun startede på to heste. Kronprinsessen red sig på en flot fjerdeplads i MBO. På Fredensborg slot er installeret en ny ridebane til højre i billedet.Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider