Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Ecco Cup jackpot i Solrød


Jackpot-runden' i årets ECCO Cup kvalifikation afvikles som planlagt hos Solrød Rideklub sidst i september. Der rides fortsat med dobbelt point i Solrød

 

Jackpot i Solrød

Der er fuld gang i stævnerne rundt omkring i landet, og vi nærmer os anden kvalifikation for ponyerne i årets ECCO Cup, som afvikles i Solrød Rideklub d. 25-27. september.

 

Dobbelte point

Kvalifikation i Solrød skulle oprindeligt have været tredje runde - den såkaldte jackpot-runde, hvor der optjenes dobbelt point - men fordi corona har medført en lang række ændringer i årets stævnekalender, er der lavet om på rækkefølgen.

 

[[outstream]]

 

Dressurudvalget i Dansk Rde Forbund har dog valgt at holde fast i den oprindelige plan, så der til stævnet i Solrød fortsat rides om dobbelt point. Sidste ECCO Cup kvalifikation for ponyer i 2020 afvikles i Herning Rideklub d. 23 .- 25. oktober.

 

Billede

 

Jackpot-runden' i årets ECCO Cup kvalifikation afvikles som planlagt hos Solrød Rideklub sidst i september. Der rides fortsat med dobbelt point i Solrød (Arkivfoto: Tine Lessèl)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider