Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Nye medlemmer til DRF distanceudvalg


Dansk Ride Forbund byder to nye medlemmer velkommen til distanceudvalget velkommen - Kenneth E. Lassen og Lena Hahn Atzen

 

Nye kræfter til distanceudvalget

I Dansk Ride Forbund byder de velkommen til de to nye medlemmer af distanceudvalget: Kenneth E. Lassen og Lena Hahn Atzen. Sammen med resten af distanceudvalget skal de udvikle sporten til gavn for ryttere, klubber og frivillige. De to nye medlemmer tiltræder deres stillinger i september 2020.

 

To kompetente kandidater
I august måned slog DRF den første af to ledige stillinger i distanceudvalget op, og planen var egentlig at vente lidt med at slå den næste stilling op.DFRi modtog imidlertid flere gode ansøgninger, og er derfor endt med at besætte begge ledige stillinger med det samme, da forbundet har fundet to kandidater, der supplerer både hinanden og resten af udvalget virkelig godt.

 

[[outstream]]

 

Kenneth E. Lassen:

Kenneth er FEI-dyrlæge og har et stort kendskab til distancedisciplinen på internationalt niveau. Kenneth har tidligere været en del af elitegruppen i distance, og forventningen er, at han vil kunne drage på sine mange erfaringer i udvalgsarbejdet.

 

Lena Hahn Atzen:
Lena er rytter, stævnearrangør og meget aktiv i sporten. Lena er ung og engageret og har fingeren på pulsen ude i distanceverden. Det er DRFs opfattelse er, at hun kan bidrage med nytænkning og udvikling til distancesporten.

 

Læs mere om distanceudvalget her

 

Billede

 

Dansk Ride Forbund byder to nye medlemmer velkommen til distanceudvalget velkommen -Kenneth E. Lassen og Lena Hahn Atzen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider