Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

U25 DM-guld til debutant


Anne-Mette Strandby Hansen sikrede sig i dag overbevidende danmarksmesterskabet ved Agria DRF Mesterskab i dressur for U25 ryttere med knapt 80%, efter at hun netop i sidste weekend tillige sikrede sig EM-guld

 

DM guld til Anne-Mette

Det går strygende for 25-årige Anne-Mette Strandby Hansen for tiden. U25 rytteren har i hvert fald haft et par fantastiske uger, og kan nu føje endnu en udmærkelse til listen over nylige præstationer. Knapt er hun vendt hjem efter et par fantastiske uger i Ungarn, hvor hun sikrede sig hele to medaljer (se her), så tager hun lige det danske mesterskab tillige.

 

Anne Mette og Foco Loco-W (e. sierppel / Wendekreis) red et virkelig flot program med stor sværhedsgrad. Alligevel formåede Anna-Mette sammen med Foco Loco-W at få programmet til at se let, ubesværet og svævende ud.

 

Det var dommerne også enige i, for de belønnede ekvipagen med en samlet score - tæt på de magiske 80%, nemlig 79,15%, og sejren var i hus for den danske debutant.

 

[[outstream]]

 

Sølv til Vicctoria og Brooklyn

Dygtige Victoria E. Vallentin, der var forsvarende mester, men i år på en ny Brooklyn (e. Hogwart / Baldini II), måtte i år tage til takke med sølvmedaljen med 77,05%, men det var hun dog godt tilfreds med. 22-årige Victoria har nemlig selv uddannet Brooklyn, som er relativt urutineret og har kun redet ham i halvandet år, så de har fortsat tiden for sig. Brooklin formåede dog i dag at demonstrere sit store talent for de samlende øvelser, så det bliver rigtigt spændende at følge denne ekvipage fremadrettet.

 

Bronze til Josefine og Driver

Josefine Hoffmann på Hønnerups Driver (e. Blue Hors Romanov) fremviste ligeledes et virkelig flot og harmonisk ridt med stor energi og styrke især i traven og i galopprogrammet. Programmet resulterede i et dommerresultat på 74,65 % og en flot bonzemedalje.

 

Se det samlede resultatet af mesterskabet her

 

Billede

 

Anne-Mette Strandby Hansen sikrede sig i dag overbevidende danmarksmesterskabet ved AGRIA DRF Mesterskab i dressur for U25 ryttere med knapt 80%, efter at hun netop har sikret sig EM i guld i Ungarn for U25-ryttereNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider