Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

World Cup på Vilhelmsborg en realitet


Spekulationer om, hvorvidt World Cup Wilhelmsborg ville blive en realitet, er nu forløst. Det er nu en realistet at World Cup Wilhelmsborg 2020 afholdes, efter regeringens udmelding om udvidelse af superligaordningen fredag aften

 

De mange spekulationer om, hvorvidt World Cup Wilhelmsborg ville blive en realitet, eller om det ville blive endnu et stævne i rækken af stævner der er blevet aflyst som følge af corona pandemien og regeringens regler om forsamlingsforbud, er nu forløst. Det er nu en realistet at World Cup Wilhelmsborg 2020 afholdes, efter regeringens udmelding fredag aften, om at "superligaordningen" åbnes for øvrige idrætter.

 

Udsigten til tomme tribuner og slukørede fans og frustrerede frivillige og arrangører er nu manet i jorden. Fremover kan klubber, foreninger og forbund på tværs af idrætsgrene have mere end 500 tilskuere til deres arrangementer - og det kommer naturligvis til at ske inden for ansvarlige rammer, lyder det fra Danmarks Idrætsforbund.

 

[[outstream]]

 

Danmarks Idrætsforbund jubler

I aftes kom regeringen så med det glade budskab, at "superligaordningen" åbnes for øvrige idrætter. Så udsigten til tomme tribuner og slukørede fans og frustrerede frivillige og arrangører er nu manet i jorden. Fremover kan klubber, foreninger og forbund på tværs af idrætsgrene have mere end 500 tilskuere til deres arrangementer - og det kommer naturligvis til at ske inden for ansvarlige rammer, lyder det fra Danmarks Idrætsforbund.

 

"Vi vil fortsat gøre vores yderste for at agere ansvarligt og har gennem længere tid forberedt os på håndteringen af en øget tilskuermængde. For de store ligaer og forbunds vedkommende er der bl.a. udarbejdet udførlige sundheds- og sikkerhedsplaner, som klubber og forbund skal efterleve, når de skal afvikle deres kampe og mesterskaber" siger Morten Mølholm Hansen.

 

Han nævner også, at det i høj grad er muligt at styre 'publikumsrejsen' - lige fra indgangsforholdene og siddepladser i sektioner til adgangen til toiletter og boder. Et andet eksempel er fokus på den vigtige smitteopsporing. Dét handler fx om at have kontaktoplysninger på tilskuerne, så de hurtigt kan kontaktes og isoleres, hvis der konstateres et smittetilfælde.

 

World Cup arrangører tager alle forbehold

World Cup stævnet blev netop flyttet fra Herning til Vilhelmsborg på grund af coronaen, men med fredag aftens forløsning for arrangørerne går det store arbejde med planlægningen af arrangementet nu i gang, med de særlige forhold der bliver gældende, så arangementet, overholder den lange række af regler og retningslinjer som regeringen har opstillet.

 

Der skal bl.a. laves en plan for hvordan Vilhelmsborg skal indrettes for at imødekomme og opretholde de regler, der følger med åbningen.

 

World cup stævnet forløber over 10 dage med konkurrencer i både dressur og springning. Det bliver som vanligt World Cup kvalifikationen i dressur som afslutter konkurrencerne, men i løbet af ugen afvikles tillige det uofficielle europamesterskab i springning for ungdomsryttere - European Trophy.

 

Du kan se tidsplanen for World Cup-stævnet her.

Det bliver muligt at bestille billetter fra mandag her.

 

Billede

 

Spekulationer om, hvorvidt World Cup Wilhelmsborg ville blive en realitet, er nu forløst. Det er nu en realistet at World Cup Wilhelmsborg 2020 afholdes, efter regeringens udmelding om udvidelse af superligaordningen fredag aftenNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider