Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Danske dressurryttere fortsat i toppen af FEI-ranglister


Tre danske senior ekvipager i top-10, og fortsat flot dansk repræsentation for de yngre dressurryttere, på den nye offentliggjorde FEI rangliste over verdens bedste dressurryttere, der ellers ikke byder på de helt store overraskelser

 

Fortsat tre danskere i senior top-10
På seniorverdensranglisten i dressur har danskerne de seneste år været flot med i toppen. Det har den nye liste opdateret pr ultimo august ikke ændret på. Bedste danske ekvipage er fortsat Cathrine Dufour der indtager hele to placeringer i top-10 på to forskellige heste. Cathrine Dufour på Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond/Donnerhall), ligger på en flot femteplads på verdensranglisten, og med Bohemian (e. Bordeaux/Samarant) på en niende plads. Daniel Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack (e. Rousseau/Jazz er placeret som nr. 10) ligger fortsat på en 10-plads.

 

Tyskere på de første fire pladser

Første- og andenpladsen på listen er fortsat besat af tyske Isabell Werth, på henholdsvis Bella Rose og Weihegold, mens hendes landsmand Jessica von Bredow-Werndlhar byttet plads med sin anden landsmand Dorothee Schneider på Showtime FRH, og er rykket op på en flot placering som nummer tre - hendes hidtil bedste placering, efter de seneste imponerende internationale sejre, på den smukke og utroligt letgående trakehnerhoppe TAF Dalera BB (se her).

 

[[outstream]]

 

De unge danskere kan også være med

Josefine Hoffmann er på U25-listen bedste dansker, og indtager en placering som nr. 6.

Ungrytternes verdensrangliste har også en dansker med i toppen, hvor Sara van Deurs Petersen er placeret som nr. 4.

 

Den tidligere ponyrangliste etter Alexander Yde Helgstrand, der er rykket op i juniorrækkerne, er også på denne rangliste bedste dansker, hvor han ligger på en nuværende tredjeplads, men mon ikke han rykker videre op på listen, som han gjorde p ponylisten? Frederikke Gram Jacobsen ligger placeret på en flot nr. 4 på samme liste.

 

På ponyranglisten sørger både Liva Addy Guldager Nielsen og Nathalie Thomassen for at Danmark fortsat er flot repræsenteret i toppen af listen. De ligger på henholdvis tredjeplads og en femteplads.

 

Se en nye opdaterede verdensrangliste over dressurryttere her

 

Billede

 

Tre danske senior ekvipager i top-10, og fortsat flot dansk repræsentation for de yngre dressurryttere, på den nye offentliggjorde FEI rangliste over verdens bedste dressurryttere, der ellers ikke byder på de helt store overraskelser. Her ses Dufour på Atterupgaards Cassidy (Foto: Tine Lessèl)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider