Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Simone Pearce næstbedste australier i verden


Simone Pearce der i lang tid var ansat hos Helgstrand Dressage, men siden gik nye veje, nyder stor succes i sporten. Australieren er nu på hesten Destano rangerende som næstbedste australier i verden og har sat nye nationale rekorder

 

Næstbedste australske dressur ekvipage

Simone Pearce og Destano er for nuværende rangerende som næstbedste australier på FEIs dressur verdensrangliste for dressurryttere, kun overgået af Mary Hanna på Calanta. Rykket op ad ranglisten er sket, efter deres seneste præstation på konkurrencebaner, hvor ekvipagen for en måned siden satte nye nationale rekorder i henholdsvis Grand Prix og Grand Prix Speciale

 

Skudt op af FEIs verdensrangliste

Simone og den 13-årige hanoveraner bliver nærmest skudt op ad FEIs rangliste i år, fra at være den 17 bedst rangerede australier, til en plads som nummer 2, har dressage-news.com regnet sig frem til.

 

[[outstream]]

 

Samarbejdet mellem rytter og hest og udviklingen der har været at følge, er ikke mindre en fascinerende. Parret var ikke at spore på verdensranglisten før ultimo marts i år, da de for første gang kom ind på listen på en plads som nummer 796, og nationalt rangerende som nummer 43 blandt australier. Men siden da har de gennemgået en nærmest eksplosiv udvikling, og bare rykket op ad ranglisten. I slutningen af juli, lå de som nummer 345 i verden og som den 17. australske ekvipage. Den 29-årige Simone satte sammen med Destano satte nye nationale rekorder på 74,153% i Grand Prix og 74,617% i Specialen ved CDI4* stævnet i Achleiten i Østrig i slutningen af juli måned i år.

 

I det seneste årti har toppen af australsk dressur været domineret af Haylay Beresford, Brett Parbery og Oatly kusinerne Kristy, Lyndal og Mary Hanna.

 

God til at uddanne ungheste

Simone opnåeder på Wladimir O.A. som hun bl.a. red hos Helgstrand en placering som fjerde højest rangerende australier, da hun red KWPN vallakken i 2017-2018.

 

Simone red en masse UVM heste i årene 2015-2018 for Helgstrand, men har aldrig redet som senior for Australien. Nu ser det ud som om hun får muligheden.

 

Stor mulighed for OL-plads

Den store tyske avls- og konkurrencestald Gestüt Spreche, har en lang stribe af klasseheste, der bliver forberedt for konkurrencer af dygtige Simone, som har et helt særligt talent for unge heste.

De flotte resultater som Simone og Destano allerede har opnået i år, lægger dem i en foreløbig førerpositionen til en plads på det australske landshold, når OL i Tokyo forhåbentlig løber af stablen til næste sommer 2021 - et år forsinket grundet corona pandemien.

 

Billede

 

Simone Pearce der i en lang periode var ansat hos Helgstrand Dressage i Danmark, men siden gik nye veje, nyder stor succes i sporten. Australieren er nu på hesten Destano rangerende som næstbedste australier i verden og har sat nye nationale rekorder. På billedet ses Simone Pearce på Fine Time i Herning (Foto:JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider