Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Ingen Sydbank Sommercamp i år


Mange havde set frem til årets sommercamp i DRF regi - Sydbank Sommercamp, men det er ikke muligt at afholde arrangementet på grund af Corona-krisen, og arrangementet aflyses for i år

 

I en pressemeddelelse beklager Dansk Ride Forbund at sommerens store ferielejer - Sydbank Sommercamp, i år må aflyses på grund af corona-krisen, men varsler at arrangementet vender tilbage med uformindsket styrke i 2021. Fra forbundet lyder det:

 

"Vi ved, at mange af jer har set meget frem til årets sommercamp, men pga. corona-krisen bliver det desværre ikke muligt at afholde den populære camp i år. Vi vender dog stærkt tilbage i 2021 med et nyt og om muligt endnu bedre koncept!


Mange af jer følger troligt campen på Facebook, og det håber vi, at I vil blive ved med, da vi løbende vil poste opdateringer og informationer på siden - især i løbet af de kommende måneder, hvor vi også vil løfte sløret for vores nye samarbejdspartner fra og med 2021.

Vi ved, at I havde glædet jer til årets camp, og vi havde glædet os lige så meget til at se jer, men vi håber på at se jer til næste år!"

Du kan følge med på Facebooksiden for arrangementet her.

 

[[outstream]]

 

Billede

 

Mange havde set frem til årets sommercamp i DRF regi - Sydbank Sommercamp, men det er ikke muligt at afholde arrangementet på grund af Corona-krisen, og arrangementet aflyses for i år (Foto: DRF)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider