Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Ingen ændringer for ridesporten


Myndighedernes plan for den næste fase af genåbningen af Danmark, betyder ikke de store ændringer for ridesporten. Selvom der nu officielt åbnes op for al udendørs idræts- og foreningsliv, fastholdes forsamlingsforbuddet mod flere end 10 personer stadig

 

Ingen væsentlige ændringer for ridesporten

Myndighedernes plan for den næste fase af genåbningen af det danske samfund, betyder ikke de store ændringer for ridesporten, selvom der nu officielt åbnes op for al udendørs idræts- og foreningsliv, fastholdes forsamlingsforbuddet mod flere end 10 personer stadig.

 

Professionel idræt uden tilskuere

Der er også givet grønt lys til at åbne op for professionel idræt uden tilskuere, men førend det har været muligt at se den konkrete aftaletekst fra myndighederne, er det ikke muligt for DRF at sige, om denne del af aftalen vil få indflydelse på ridesporten.

 

[[outstream]]

 

DRF vil i de kommende dage atter gå i dialog med Danmarks Idrætsforbund (DIF) med det formål at komme frem til en fælles fortolkning af den fulde aftaletekst, og vi forventer at kunne komme med en mere detaljeret udmelding i starten af næste uge, lyder det fra Dansk Ride Forbund.

 

Billede

 

Myndighedernes plan for den næste fase af genåbningen af Danmark, betyder ikke de store ændringer for ridesporten. Selvom der nu officielt åbnes op for al udendørs idræts- og foreningsliv, fastholdes forsamlingsforbuddet mod flere end 10 personer stadigNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider