Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Storbritannien strammer op om ridefolket


Storbritannien kom sent igang med restriktionerne for at begrænse spredningen af Carona virus i landet, men nu er alvoren gået op for briterne. De britiske myndigheder opfordrer ridefolket til begrænset mobilitet på hesteryg, og det britiske rideforbund går videre i opfordringen til deres medlemmer

 

Alvoren er gået op for briterne

Storbritannien kom sent igang med restriktionerne for at begrænse spredningen af Carona virus i landet, men nu er alvoren gået op for briterne. Med tre fremtrædende ministre selv ramt af Corona, og en ekspontentiel spredning af virusen i landet de senest to uger, griber myndighederne i landet nu også til restriktioner af slagsen, som vi dansker nu lever med på snart tredje uge.

 

Opfordrer til begrænset mobilitet

De britiske myndigheder opfordrer også ridefolket til begrænset mobilitet på hesteryg, selvom der endnu ikke foreligger desiderede forbud mod bevægelse eller transport af heste. Det britiske rideforbund går faktisk skridtet videre i deres opfordring til deres medlemmer.

 

[[outstream]]

 

Det britiske rideforbund applerer til at ridefolet ikke tilføjer nødhjælpstjenster en større byrde end de allerede er under, og opfordrer derfor helt hestefolket til at holde sig ude af sadlen i denne tid, eller i hvert fald holde sig fra at ride, hvis der er en øget risiko for uheld, og som minimum holde sig til sin egen ejendom.

 

"Regeringen har ikke udstedt nogen begrænsninger for ridning, men vi vil opfordrer alle til nøje at overveje risiciene og hvad der er 'vigtigt' og derfor ikke ride hvis man kan undgå det. Nød- og sundhedsvæsenet arbejder med fuld kapacitet for at bekæmpe virussen, og som samfund bør vi ikke tilføje denne byrde. Hvis du vælger at ride, anbefaler vi kraftigt, at man undgår aktivitet med øget risiko og holder sig til sin egen ejedom", skriver det engelske forbund i en anbefaling omkring Covid-19-pandemien.

 

Kilde: BEF

 

Billede

 

Storbritannien kom sent igang med restriktionerne for at begrænse spredningen af Carona virus i landet, men nu er alvoren gået op for briterne. De britiske myndigheder opfordrer ridefolket til begrænset mobilitet på hesteryg, og det britiske rideforbund går videre i opfordringen til deres medlemmer, og mener ryttere skal holde sig på jorden i denne tid (Foto: Tine Lessèl)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider