;
Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Hun er bare helt speciel


Carina Cassøe Kruth har fået mod på de store udfordringer og ikke mindst OL, efter at hun har indledt samarbejde med Heiline's Danciera som hun kalder danse, der bare ikke er som andre heste fortæller hun i TV-interview

 

De nrdjyste seerere kunnet få et indblik i berider Carina Cassøe Krüths arbejde med hoppen Heiline's Danciera, og høre om Carinas OL-drøm, med et interview til TV2-nord.

 

Der er blot få dage til, det i næste uge går løs ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning, hvor de bedste danske dressurryttere tørner sammen i jagten på OL-pladserne i DWB 5-Star Dressage. På TV Nord bragte de et stort interview med en af rytterne på bruttotruppen, nemlig Carina Cassøe Krüth.


For mange sportsfolk er OL det ultimative mål og en livslang drøm, men det er de færreste, der lykkes med at indløse billet til legene.

 

[[outstream]]

 

For en rytter fra Hobro er den drøm nu meget tæt på at gå i opfyldelse. Sammen med den ni år gamle hoppe Heiline's Danciera, er Carina Cassøe Krüth nærmest kun et mulehår fra at blive udtaget til sommerens OL i Tokyo.

 

"Jeg har drømt om at ride OL, siden jeg var otte år gammel og så det i fjernsynet. Det er bare mega stort. Det er det største, jeg kan forestille mig rent sportsligt," siger Carina Cassøe Krüth.

 

Læs mere og se tv-indslaget her

 

Billede

 

Carina Cassøe Kruth har fået mod på de store udfordringer og ikke mindst OL, efter at hun har indledt samarbejde med Heiline's Danciera som hun kalder danse, der bare ikke er som andre heste, fortøller hun i TV-interview

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider