Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Zack satses i sporten i 2020


Blue Hors satser på at få Blue Hors Zack med til OL i Tokyo i sommeren 2020, og har derfor besluttet at hingsten i år skal hellige sig sporten, og trækker ham derfor fra avlstjeneste i denne sæson

 

Satser på OL

Landsholdsrytter Daniel Bachmann Andersen har to topheste i spil til OL 2020 i Tokyo. Det drejer sig om far og søn, nemlig Blue Hors Zack og hans søn Blue Hors Zepter. De fortjener begge de bedste sportslige forudsætninger for at kvalificere sig til OL, lyder det fra stutteri Blue Hors.

 

Ingen avlstjeneste for Zack i 2020

Derfor er det besluttet, at Zack ikke vil være tilgængelig i avlen i år.

"Vi vurderer her på Blue Hors, at det med hestevelfærd for øje vil være det bedste for Zack ikke at skulle bruge kræfter på bedækningssæsonen, når han samtidig er i fuld træning med fokus på at repræsentere Danmark ved OL", fortæller avlsleder Martin Klavsen og tilføjer, at Zack i avlsøjemed repræsenteres meget stærkt af sin søn, guldmedaljehingsten Blue Hors Zackerey, der er under uddannelse af Daniel Bachmann Andersen.

 

[[outstream]]

 

"Som mine to topheste er Blue Hors Zack og Blue Hors Zepter begge mine OL-håb i år. Hvem af dem, der i den sidste ende kommer i spil til Tokyo, er umuligt at forudse, men vi vurderer, at det bedste, vi kan gøre for Zack, er at give ham fri fra avlspligterne, så han kan have fuld fokus på sporten", siger Daniel om sin 16-årige makker,

 

Blue Hors Zack, der er danmarksmester, World Cup-kvalifikationsvinder og -finalist, EM- og WEG-finalist.

 

Kilde: Blue Hors

 

Billede

 

Blue Hors satser på at få Blue Hors Zack med til OL i Tokyo i sommeren 2020, og har derfor besluttet at hingsten i år skal hellige sig sporten, og trækker ham derfor fra avlstjeneste i denne sæson (Foto: Blue Hors)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider