Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

VM springrytter suspenderet for doping


Den tjekkiske springrytter Emma Augier de Moussac er blevet suspenderet på ubestemt tid af FEI, efter at hun i juni 2018 blev testet positiv i en dopingtest under et trestjernet CDI-stævne

 

Testet positiv i 2018

Den tjekkiske springrytter Emma Augier de Moussac, blev udtaget til rutinestikprøve ved det trestjernede CSI springstævne i Budapest i juni sidste år, men bestod ikke prøven. Ifølge World of Showjumping, blev Emma Augier de Moussac testet positiv for stoffet hydrochlorothiazid.

 

Stoffet er registreret og med på listen over ulovlige stoffer hos World Anti-Doping Agency.

 

[[outstream]]

 

Suspenderet på ubestemt tid

FEI har ved årsskiftet valgt at suspendere den tjekkiske springrytter Augier de Moussac på ubestemt tid, som følge af den positive dopingtest. I mellemtiden vil hendes heste fortsætte træningen under den suspenderede tjekkiske springrytters træner, Vincent Voorn.

 

FEI's verdensrangliste ligger den 30-årige tjekke på nuværende tidspunkt som nummer 283. Hun deltog ved VM i både 2014 og 2018, ligesom at hun også deltog ved EM i 2015 og 2017. Foreløbigt bliver et så ikke til flere internatonale konkurrencer.

 

Kilde: World of Showjumping her

 

Billede

 

Den tjekkiske springrytter Emma Augier de Moussac er blevet suspenderet på ubestemt tid af FEI, efter at hun i juni 2018 blev testet positiv i en dopingtest under et trestjernet CDI-stævne (arkivfoto: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider