Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Tidligere OL-reserve står nu officielt anklaget for mordforsøg


Den amerikanske dressurrytter Michael Barisone der var reserve på USA's dressurlandshold i 2008, blev i sidste uge officielt anklaget for mordforsøg på to personer på sit ridecenter efter en skudepisode i august 2019

 

Tiltalt for mordforsøg og ulovlig våbenbesiddelse

Den amerikanske dressurrytter Michael Barisone der var reserve på USA's dressurlandshold i 2008, og desuden har arbejdet som velrespekteret dressurtræner, kom mediernes søgelys på en helt ny måde end ridning efter en skud-episode på sit ridecenter i Hawthorne Farm i Morris County, New York, USA den 7. august 2019. Barisone står nu anklaget for to forhold om henholdsvis mordforsøg og ulovlig våbenbesiddelse.

 

Anklaget efter skuddrama i august

Barisone blev arresteret efter at have affyret to skud i brystet på hans kunde Lauren Kanark på sin farm Hawthorne Farm i Morris County, New Jersey. Barisone skød kvinden to gange i brystet men missede hendes kæreste. Begge boede og trænede i en periode hos Michael Barisone i New Jersey.

 

[[outstream]]

 

Kvinden er den 39-årige rytter Lauren Kanarek, der blev skudt to gange i brystet, og hendes forlovede, Robert Goodwin, der lykkedes med at afvæbne Michael Barisone og holde ham på jorden, indtil politiet kom den aften i august, hvor skyderiet fandt sted. Kvinden blev lagt i kunstig koma og gennemgik en større operation for at redde den venstre lunge.

 

Michael Barison påstår, at parret havde brudt en mundtlig aftale om at forlade hans ridecenter, da de var færdige med at træne, men han risikerer også en tiltale for ulovlig våbenbesiddelse ( se den tidligere artikel her og her)

 

Billede

 

Den amerikanske dressurrytter Michael Barisone der var reserve på USA's dressurlandshold i 2008, blev i sidste uge officielt anklaget for mordforsøg på to personer på sit ridecenter efter en skudepisode i august 2019Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider