Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

FEIs generalforsamling online


FEIs årlige generalforsamling der i år afholdes i Moskva i Rusland kan for interesserede følges online - både via blog og via livestreaming

 

FEI generalforsamling

FEIs generalforsamling lægger grundlaget for den overordnede stratetiske retning, udvikling og styring af samtllige hestesportsdiscipliner under FEI's parably-organisation som omfatter rideforbund i hele verden.

 

Der afholdes valg på FEIs generalforsamling, og beslutninger træffes ved afstemning om ændringer i FEI-vedtægterne, langsigtede strategier og politikker, FEI-budgetter og vigtige sager i ridesporten, herunderprincipper for disciplinsager og dopingregler m.v.

 

[[outstream]]

 

Følg med online

I år har interesserede mulighed for at få et tæt indblik i arrangementet via livestreaming direkte fra arrangementet g via en blok der opdateres løbende.

 

FEIs årlige generalforsamling afholdes netop i dag på Hyatt Regency Moscow Petrovsky Park Hotel i russiske Moskva. Generalforsamlingenhar kunne følges online fra kl. 9 af i dag og kan tillige følges i eftermiddag via dette llink her.

 

Bloggen opdaters hele dagen med de væsentligste nyheder og kan følges her.

 

Øvrige oplysninger om arrangementet og programmet kan ses her.

 

 

Billede

 

FEIs årlige generalforsamling der i år afholdes i Moskva i Rusland kan for interesserede følges online - både via blog og via livestreamingNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider