Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Danske heste gør sig bemærket i norsk championat


Ved det norske unghestechampionat i dressur i Arendal i Norge, gjorde en række dansk avlede heste flot figur med flotte placeringer. Det blev bl.a. til sejr til Zack Sønnen Zeth i 5-års klassen og sejr i 4-års klassen til Hesselhøj Gnags, og sejr til DV vallakken Er Det Her

 

Danske heste i top i norsk unghestechampionat

I Arendal afvikledes i den forgangne weekend det norske unghestechampionat i dressur, i Hallmesterskapet, i Norge, og her gjorde en række heste med danske rødder sig markant positivt bemærket.

 

Zeth suveræn i 5-års klassen

Hel suveræn i 5-års klassen var Blue Hors Zack-sønnen Zeth. Norske Pernille Norbeck Østvold og Zeth vandt den indledende finaleklasse samt selve finalen, hvor de opnåede 81,40 procentpoint.

 

[[outstream]]

 

Zeth, der er efter Blue Hors Zack og hoppen Fürstin Macohl (e. Fürst Heinrich / Woernitz), er undfanget og født i Danmark, men opdrættet af norske Charlotte Berg Jacobsen og er derfor registreret i Norsk Varmblod. Hesten blev solgt til en norsk rytter og er opvokset i Norge, men kom som 4-års tilbage i Danmark for at blive uddannet med henblik på salg. I den forbindelse blev hans nye ejer, Pernille Norbeck Østvold, hans tredje norske ejer, og hun tror på sin Zack-søn til de store opgaver i fremtiden.

 

4-års sejr til Hesselhøj Gnags

Den tidligere auktionshest og præmiehingst, Hesselhøj Gnags (e. Grand Galaxy Win/ Tailormade Lancelot) , vandt 4-års finalen med sin ejer, norske Cathrine Rasmussen. Cathrine Rasmussen og Hesselhøj Gnags vandt den indledende klasse med 86,4% og finalen med flotte 87,2%.

 

Hesselhøj Gnags blev ved Dansk Varmblods Forårsauktion i 2018, den dyreste hingst og solgt for ca. 1 mio DKK til Norge. På den efterfølgende kåring blev han præmiehingst, og opnåede færdigkåring efter en god 35-dages afprøvning og opnåede med DV med en opdrættermedalje i bronze.

 

Cathrine Rasmussen, har redet den dejlige hingst de seneste uger. Hun er i dag bosat med privat ridecenter ved Kristianssand,, men Hun har i Danmark drevet dressurstalden og stutteriet Kleppenhus og er tillige medejer af flere Helgstrand-hingste som bl.a. Valverde og Jovian.

 

Helene Bibow-Todal toer med DV-hesten Schickimicki (e. Sezuan / Bøgegårdens Lansini), og Elise Mørk Røed og Bouquet Majlund (e. Sir Donnerhall II x Florencio I) blev treer i finalen.

 

6-års klassen blev vundet af Fürstino

Seksårs klassen blev vundet af Fürstino (e. Fürstenball/ Cape Town S), med 78,00 point, der blev redet af norske Trude Kasparek Hestengen, der er dansk gift og bor i Danmark, hvor hun og Lasse Kasparek Hestengen driver egen dressurstald på Sydsjælland.

 

Det her vandt 7-års klassen

Sejren i finalen for 7-års heste gik til DV-vallakken Er Det Her (e. Era Dancing Hit/ Zardin Firfod ) med 74,372 point og redet af den norske dressurryttere Monica Marie Engebretsen.

 

 

Billede

 

Ved det norske unghestechampionat i dressur i Arendal i Norge, gjorde en række dansk avlede heste fin figur og sluttede med flotte placeringer. Det blev bl.a. til sejr til Zack Sønnen Zeth i 5-års klassen. Norske Pernille Norbeck Østvold og Zeth (på billedet) vandt den indledende finaleklasse samt selve finalen, hvor de opnåede 81,40 procentpoint (Foto: Privtfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider