Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Programmerne ligger klar til World Cup i Herning


Så ligger både dressurprogrammet og springprogrammet klar online for World Cup stævnet i Herning i uge 42, og der bliver publikum adgang til at overvære masser af gratis klasser i Blue Hors Arena M

 

Der er nu schedules klar til dressur til FEI Dressage World Cup stævnet og tillige for springprogrammet for World Cup stævnet i Herning, og når dørenen bliver slået op for publikum i dagene fra den 16-20 oktober, bliver det muligt at overvære en stor del af konkurrencerne ganske gratis.

 

Overvær en række klasser gratis

Konkurrencerne i både springning og dressur er nemlig fordelt over to haller, henholdsvis Jyske Bank Boxen, og Blue Hors Arena M.

 

Der er adgangsentre i Jyske Bank Boxen, men det er der derimod ikke i Blue Hors Arena M. Her er entreen gratis, og det er også i denne hal at de mange messestande befinder sig.

 

Hvis du er til dressur, og vil overvære de to store dressurklasser i World Cuppen er adgangsbiletter nødvendige, da disse klasser afvikles i Jyske Bank Boxen. Er du derimod primært til spring, så er der bedre mulighed for gratis at overvære en række klasser, da der bliver en overvægt af springklasser i Blue Hors Arena M, hvor der er gratis adgang.

 

[[outstream]]

 

Se springprogrammet her

Se dressurprogrammet her

 

Billede

 

Så ligger både dressurprogrammet og springprogrammet klar online for World Cup stævnet i Herning i uge 42, og der bliver rige mulighedheder for publikum at overvære gratis pringklasser i Blue Hors Arena MNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider