Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

World Cup messen melder udsolgt af stande


MCH Messecenter Herning, melder allerede nu udsolgt for salgstande til den store hestesportsbegivenhed World Cup i Herning til oktober, så der er rig mulighed for indkøb

 

Så er der udsolgt af stande

Ved det årlige World Cup stævne i Herning, er der som bekendt rig mulighed for at shoppe indenfor alt der findes til heste og rideudstyr, og 2019 er ingen undtagelse. MCH Messecenter Herning, melder nemlig allerede nu ud at der er udsolgt for stande til den sstore hestesportsbegivenhed.

 

Det betyder at der vil være over 60 forskellige stande at gå igennem under World Cup Herning stævnet.

 

Rig mulighed for indkøb og gratis adgang

Der er rig mulighed for at købe nyt lækkert udstyr til World Cup Herning. Og der er nu meldt udsolgt for standende fra MCH Messecenter Herning.

 

[[outstream]]

 

Så husk at tømme bagagerummet og gør plads til alt dit nye lækre udstyr, for der er gratis adgang til Blue Hors Arena M, hvor du kan gøre de indkøb du har brug for, under hele World Cup Herning stævnet.

 

Billede

 

MCH Messecenter Herning, melder allerede nu udsolgt for salgstande til den store hestesportsbegivenhed World Cup i Herning til oktober, så der er rig mulighed for indkøb (Foto: World Cup Herning)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider