Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Dorothee Schneider indlagt efter ride-ulykke


Dorothee Schneider har på det seneste redet på en sejrsbølge efter at hendes top-heste endeligt igen er blevet fitte for fight, men nu har hun selv pådraget sig en skade. Efter en bukketur under opsidningen på den 10-årige Quantum, måtte Schneider torsdag en tur på hospitalet

 

En tur på hospitalet efter fald

Efter et flot comeback med Showtime efter en længere skadespause, nåede Tyske Dorothee Schneider knapt at glæde sig over hendes nye placering som verdensranglistens nummer tre i dressur og hendes sølvmedalje ved EM i Rotterdam, førend hun nu selv har pådraget sig skader efter en rideulykke, der intraf i går torsdag den 6. september 2019, og har krævet indlæggelse

Dorothee havde planlagt at starte hendes kommende dressurstjerne hanoveraner hingsten Quantum (e. Quaterback / Gloster) i Louisdor Cup kvalifikationen i den kommende weekend, men dette bliver formentlig ikke til noget.

 

Quantum blev skræmt og bukkede Schneider af

Schneider var mandag på banen på netop den 10-årige hingst, der normalt er rimelig rolig blev skræmt under hendes opsidning og slog bukkespring. Schneider faldt af og kom til skade. Hun blev efterfølgende kørt til hospitalet og indlagt til observation. Heldigvis er hun ikke efterfølgende blevet diagnostiseret med alvorlige skader, og udskrives formentlig snart, men har fået ordre på at holde sig i ro i nogle dage fremadrettet.

 

[[outstream]]

 

I 2013 blev Schneider også indlagt, efter at hun kom til skade med hovedet med hendes anden hingst Kaiserkult, hvor hun måtte sys, og ligeledes efterfølgende skulle forholde sig i ro.

 

En sæson med vind i sejlene

50-årige Schneider har i 2019-sæsonen haft et godt dressur-år efter en lang periode med skader på hendes top-heste, og hun sluttede både som nummer to i dette års CDI i Aachen og var med til at vinde guld for hold, og vandt to individuelle sølvmedaljer ved det netop overståede EM i Rotterdam for blot tre uger siden.

 

Billede

 

Dorothee schneider har på det seneste redet på en sejrsbølge efter at hendes top-heste endeligt igen er blevet fitte for fight, men nu har hun selv pådraget sig en skade. Efter en bukketur under opsidningen på den 10-årige Quantum, måtte Schneider torsdag en tur på hospitalet. På billedet ses Dorothee Schneider på hendes top-hest Showtime (Arkivfoto)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider