Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Herning fremmer de unge springryttere


World Cup i Herning sætter fokus på at støtte ungdommen indenfor springning, og Herning bliver det første step på vejen inden finalen i FEI Jumping Ponies Trophy i December

 

Øget fokus på unge springtalenter

World Cup Herning er stolte over at kunne være en del af FEI's satsning på ungdommen.

 

Fokuset til World Cup Herning ligger for mange på dressuren, men fremtiden inden for springning kommer altså også på besøg. Og vi, som arrangører, vil gerne støtte og hjælpe fremtidens atleter bedst muligt på vej.

 

[[outstream]]

 

Turnering med fokus på de unge
FEI arrangerede for første gang nogensinde i 2017 FEI Jumping Ponies Trophy. Det er ponyekvipagernes svar på en World Cup Tour.


Der er tre stævner inden finalen bliver afholdt i december i Belgien. Herning er det første stop på vejen til at kvalificere sig til finalen.

 

Udvikling af ungdomsidrætten
FEI vil gerne udvikle ungdomsidrætten og derfor har de oprettet denne tour, hvor målet er at promovere springningen som en sportsgren for ungdommen. Det er ponyspringning på allerhøjeste niveau og ekvipagerne får en helt særlig oplevelse i det, at de skal præstere noget af det bedste, de kan præstere i samme arenaer, som nogle af nutidens allerstørste ekvipager.

 

Billede

 

World Cup i Herning sætter fokus på at støtte ungdommen indenfor springning, og Herning bliver det første step på vejen inden finalen i FEI Jumping Ponies Trophy i December ( Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider