Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Ludwig der Sonnenkönig leaset til Japansk GP rytter


Ludwig der Sonnenkönig, der oplevede stor succes under den danske U25 rytter Victoria Vallentin mens hun var ansat hos Helgstrand Dressage, er nu blevet leaset til den 34-årige japanske Grand Prix rytter Kazuki Sado med henblik på OL i Tokyo 2019

 

Solkongen leaset til japansk rytter

Den danske U25 ryttere Victoria Vallentin, der tidligere var ansat hos Helgstrand Dressage mistede sin Grand Prix hest Ludwig der Sonnenkönig (e. London Swing / Liberator / Directeur), der herhjemme ofte blev kaldt Solkongen, da hun sagde sin stilling op hos Helgstrand Dressage, for i stedet at blive selvstændig og indgå samarbejde med Dennis Fisker.

 

Nu er den 13-årige Ludwig der Sonnenkönig's nye rytter fundet, og det bliver den japanske Grand Prix rytter Kazuki Sado, til hvem hesten er blevet leaset til, og fremadrettet skal danne par med den succesfulde Grand Prix hest.

 

Ludwig's start og uddannelse

Oldenburgeren Ludwig der Sonnenkönig er avlet af Christian Richter.

 

Under ejerskab af Marianne Pinvol Garcia, fik Ludwig der Sonnenkönig sin debut på konkurrencebanerne under Anna Pfeilsticker, der red ham op til L niveau frem til 2013. Herefter blev oldenburgeren solgt til britiske Sam Duckworth, der red ham frem til M-niveau i 2014. Duckworth red hingsten frem til Grand Prix niveau i Louisdor Cup kvalifikationen i Hagen og Donaueschingen frem til 2016.

 

[[outstream]]

 

Ludwig til Helgstrand

Ludwig der Sonnenkönig rykkede herefter til Helgstrand Dressage, med henblik på salg. Han blev indledningsvist i Danmark redet af Joao Moreira, i et regionalt stævne i 2018.

 

I efteråret blev Ludwig der Sonnenkönig tildelt U25 rytteren Victoria Vallentin, og sammen fik de hurtigt en komet karriere i løbet af sæsonen 2018, og det blev til mange flotte sejre nationalt og internationalt for denne duo i den tid de dannede par.

 

 

Duoen var faktisk så succesfuld at Victoria reelt var kandidat til deltagelse i efteråret 2018 i WEG i Tryon i North Carolina, USA, men efter at have nærstuderet reglementet ville en deltagelse have betydet at Victoria ikke længere ville få mulighed i at deltage i U25-klasser fremadrettet i de fire år hun havde tilbage i disse rækker, så hun betakkede sig.

 

Pladsen på det danske WEG hold blev derfor i stedet Betina Jægers på Belstaff som red både i CDIO'en i Aachen og WEG.

 

Danmarksmester og verdensranglistens bedste U25 ekvipage

Med Victoria i sadlen rakte makkerskabet med Ludwig der Sonnekönig på andre måder mod stjernerne.

 

Victoria Vallentin og Ludwig der Sonnenkönig, deltog i stedet for WEG i Tryon ved U25 mesterskaberne i Exloo. Her vandt de den forkortede Grand Prix og vandt bronze og I 2019 vandt de titlen nye U25 danmarksmestre, efter en enormt succesfuld sæson, og de tillige formåede at indtage FEI verdensranglistens 1. plads for U25 ryttere (se her).

 

Prospekt til OL i Tokyo 2020

Da Victoria Vallentin sagde sit job op hos Helgstrand Dressage for at flytte til Dennis Fiskers stald, betød det samtidig at hun måtte afgive Ludwig der Sonnenkönig

 

Ludwig der Sonnenkönig er nu blevet leaset af den japanske Grand Prix rytter Kazuki Sado's sponsor, den kapitalstærke Japan Racing Association med henblik på at opnå holddeltagelse på det japanske olympiske team ved OL på hjemmebane i Tokyo 2020.

 

Kazuki Sado er 34 år gammel og havde sin internationale Grand Prix debut i 2015 på Bellissimo og Ziroco. Han red tillige lilletur på Urban Legend, Di Luca B og Soraya van het Trichelhof. I 2018 købte hans sponsor Japan Racing Association hanoveraneren Barolo (e. Breitling W / Hitchcock) af A Seifert-Cohn og Carl Hester, som Kazuki Sado deltog på ved WEG i Tryon.

 

For at forbedre Kazuki Sado's chancer for at blive udtaget til deltagelse i Tokyo, har de nu indkøbt Ludwig der Sonnenkönig, der fremadrette vil træne med Tineke og Imke Bartels.

 

Det er planen at den nye duo skal deltage i deres første SCI i næste uge i Waregem i Belgien.

 

Billede

 

Ludwig der Sonnenkönig, der oplevede stor succes under den danske U25 rytter Victoria Vallentin mens hun var ansat hos Helgstrand Dressage, er nu blevet leaset til den 34-årige japanske Grand Prix rytter Kazuki Sado med henblik på OL i Tokyo 2019. På billedet ses Victoria på SolkongenNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider