Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

World Cup i Herning med danske stjerner


World Cup i Herning vil byde på danske dressurstjerner i verdensklasse og der er allerede nu sat navne på flere danske deltagere til FEI Dressage World Cup konkurrencen. Det bliver til gensyn med Daniel og Zack, Dufour og Bohemian og comeback til Anna Kasprzak og Rock Star

 

Danske dressurekvipager til FEI World Cup i Herning

World cup i Herning byder på afslutningen af årets lange række af World Cup stævner, hvor vi kan se frem til at nyde vore hjemlige dressurstjerner. Allerede har holdleder Helle Krasnik Trolle offentliggjort nogle af de danske deltagere, der kommer til start i FEI World Cuppen i Herning, og skal tage konkurrencen op med den internationale verdenselite på den venligt stemte hjemmebane i Herning.

 

Daniel og Zack

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack er meldt inde i kampen, og skal tage tråden op fra de flotte præstationer fra både Aachen og Em i Rotterdam, og forhåbentlig demonstrere og cementere deres plads i toppen af verdenseliten på hjemmebane. Ekvipagen vandt sidste år den spændende Kür finale under stor jubel for de danske publikummer, men kan de gentage succesen igen i år?

 

[[outstream]]

 

Dufour og Bohemian

Vores danske ukronede dressurdronning Cathrine Dufour tager det unge stjerneskud. Bohemian med til start i FEI Dressage World Cup. Bohemian har haft en kometkarriere med Cathrine i sadlen og er nu hendes sikre kort på en ny top-hest når hendes egen Atterupgaards Cassidy må gå på pension om få år. i Grand Prix klasserne og skal de to nu for alvor prøve kræfter med de andre store stjerner.

 

Kasprzak og Rockstar

En glædelig nyhed er at Anne Kasprzak melder klar igen med Rockstar, der i en periode har været skaderamt. Rockstar er som bekendt hendes nye store dressurhåb, efter at hun pensionerede sin tidligere OL-hest Dom Perignon (Pepe), men nu er han meldt klar igen og det bliver spændende at se hvad de sammen kan byde ind med på den venlige hjemmebane i Herning.

 

Billede

 

World Cup i Herning vil byde på danske dressurstjerner i verdensklasse og der er allerede nu sat navne på flere danske deltagere til FEI Dressage World Cup konkurrencen. Det bliver til gensyn med Daniel og Zack, Dufour og Bohemian og comeback til Anna Kasprzak og Rock Star. Her ses Daniel og Zack efter deres World Cup sejr i küren sidste år i Herning (Foto: Tine Lessèl)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider