Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Celine Silfen ny danmarksmester


Celine Rørbæk Silfen sikrede sig overbevisende mesterskabstitlen i søndagens kürfinale i DM for ungryttere ved Agria DRF-mesterskabet i dressur for ungryttere. Laura J. Rasmussen sikrede sig sølv, mens Sophia Ludvigsen tog bronzemedaljen

 

Suveræn weekend for Cecilie

I hendes sidste år som ungrytter lykkedes det Celine Rørbæk Silfen at sikre sig mesterskabstitlen og guldet ved danmarksmesterskaberne for ungryttere på Romio Højriis (e. Blue Hors Romanov / Blue Hors Don Schufro) ved Agria DRF-mesterskabet i dressur for ungryttere,der blev afviklet i Ringsted i weekenden.

 

Celine Rørbæk Silfen havde en suveræn dressurweekend ved DM for ungryttere, der blev afviklet i Ringsted i høj sol i den forgangne weekend. Cecilie var hele weekenden konsistent flotte præstationer, hvor hun havde styr på nerverne, og det resulterede i at hun søndag kunne kalde sig ny danmarksmester for ungryttere.

 

[[outstream]]

 

Fra starten af stævnet lagde Cecilie ud med en stabil præstation, og hun lagde sig i spidsen af konkurrencen efter lørdagens anden runde. Søndag cementerede hun så hun førstepladsen med en flot sejr i den afgørende kür med den flotte karakter 76,425 %, hvormed hun kunne kvittere for en samlet sejr i mesterskaberne med flotte 220.95 point.

 

Ikke uden spænding om de øvrige pladser

Det blev dog en konkurrence med spænding på de øvrige pladser som der var kamp om. Udfaldet blev at Laura J. Rasmussen fastholdt sin foreløbige sølvmedaljeplads på Åtoftens Dornier (e. De Noir / Rambo), da hun leverede en flot afsluttende kür til en sommerscore på 74.025%. Hermed sluttede hun med sammenlagt 217.946 point.


Bronzemedaljen tilfaldt med en mulespids Sophia Ludvigsen på Safari Klintgaard (e. Sunny-Boy / Blue Hors Don Schufro) med en kür til 73,200 % (opdr. Ulla Klokker Andersen og Rikke Munk), hvormed hun henviste Sandra Aagard Hyrm til fjerdepladsen.

 

Billede

 

Celine Rørbæk Silfen sikrede sig overbevisende mesterskabstitlen i søndagens kürfinale i DM for ungryttere ved Agria DRF-mesterskabet i dressur for ungryttere. Laura J. Rasmussen sikrede sig sølv, mens Sophia Ludvigsen tog bronzemedaljen (Arkivfoto:JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider