Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Ny 4-års klasse i Ermolo vundet af Helgstrand hest


Det blev til en sejr til den Helgstrand egede hingst So Unique i et kvalitetsmæssigt blandet felt i den nye 4-års klasse ved UVM i Ermelo, mens feltets eneste DV hest Game On, sikrede sig en tredjeplads

 

Oprettet i sidste øjeblik af pengestærk ungarer

Ved UVM i Ermelo blev der i sidste øjeblik forud for stævnets afvikling oprettet en ny 4-års klasse, der er åben for hingste, vallakker og hopper flotte pengepræmier- kraftigt sponsoreret af den pengestærke Ungarnske entreprenør Arie Yom-Tov, der også er hovedorganisatoren bag CDI-W Budapest, 2020 EM for unge under 25, og 2021 EM i Ungarn, Den nye klasse er navngivet 'Sport Pro Horse Challenge" ( se her ).

 

Vundet af dansk ejet hest

4-års klassen blev afviklet i går torsdag, og selvom det primært var hollandske ekvipager af stærkt varierende kvalitet, der havde nået at tilmelde sig klassen, der er åben for hingste, vallakker og hopper, så blev det tyske Eva Möller der løb med sejren på den af Helgstrand ejede hanoveranerhingst So Unique ( e. Sezuan / Donnerhall). So Unique opnåede samlet 9,14 med højeste delkarakterer for 9,0 for trav, 9,7 for skridt og 9,4 for fremtidsperspektiv.

 

[[outstream]]

 

Tredjeplads til eneste DV hest

Førende hest i feltet var imidlertid i lang tid den eneste danskavlede hest nemlig Game on, der blev redet af britiske Bennet Conn, og er finsk ejet, der dog fastholdt en flot tredjeplads i slutstillingen med 8,46 point.

 

Hollandsk tredjeplads

Hollandske emm Emmelie Scholtens og KWPN-hingsten Kevin Costner Texel (e. Negro/ Jazz) indtog andenpladsen med 8,96, herunder 9,5 for galop, og en samlet score på 8,96.

 

Billede

Det blev til en sejr til den Helgstrand egede hingst So Unique i et kvalitetsmæssigt blandet felt i den nye 4-års klasse ved UVM i Ermelo, mens feltets eneste DV hest Game On, sikrede sig en tredjeplads. Klassen er netop blevet til og er kraftigt sponseret af en ungarnsk entreprnør Arie Yom-Tov

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider