Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Det gælder OL - EM holdet er sat!


Det danske EM hold er nu endeligt lagt fast. Det bliver de rutinerede frem for de unge hestes EM. Et særdeles rutineret hold skal sikre dansk OL-kvalifikation ved EM i Rotterdam til august

 

Et rutineret dansk EM landshold

Det endelige hold til EM i dressur i Rotterdam er nu sat, og det er fire særdeles stærke ekvipager, der skal repræsentere Danmark og forhåbentlig sikre en OL-kvalifikation.

 

Rutine og erfaring fremfor ungdom og talent

Indtil nu har det været uvist, hvilken hest hhv. Daniel Bachmann Andersen og Cathrine Dufour ville satse på, men nu har holdleder Helle Krasnik Trolle meldt ud, at det bliver hhv. Blue Hors Zack og Atterupgaards Cassidy, der skal med til Holland.

 

[[outstream]]

 

Dufour rider atterupgaards Cassidy

"Cassidy er super godt gående pt. og er virkelig sulten på opgaven. Det viste han jo senest i den 4-stjernede kür i Aachen, som han og Cathrine vandt med hele 83,46%. Vi har sparet lidt på ham på det sidste og i stedet givet Bohemian mulighed for at få mere erfaring ved de helt store stævner, men med sine kun 9 år er han er jo stadig en ung hest uden helt så meget rutine, så derfor satser vi på Cassidy til EM" siger Helle Krasnik Trolle.

 

Daniel rider Zack

Og når det kommer til Daniels hest, har det ligeledes været rutinen, der har været udslagsgivende for valget ifølge holdlederen: "Zack har virkelig leveret nogle flotte præstationer på det seneste - både ved Falsterbo og til DM, hvor han og Daniel jo blev Danmarksmestre, så han er virkelig i topform. Don Olymbrio har også leveret nogle fantastiske resultater - senest i Aachen - men han er, ligesom Bohemian, stadig forholdsvis ung, så vi går med Zack og vælger altså med begge heste at satse på erfaring og rutine, når det gælder en potentiel OL-kvalifikation".

 

Det endelige danske hold til EM i dressur ser således ud:

1. Daniel Bachmann Andersen / Blue Hors Zack

2. Cathrine Dufour / Atterupgaards Cassidy

3. Agnete Kirk Thinggaard / Jojo AZ

4. Anders Dahl / Fidelio van het Bloemenhof

 

Billede

 

Det danske EM hold er nu endeligt lagt fast. Det bliver de rutinerede frem for de unge hestes EM. Et særdeles rutineret hold skal sikre dansk OL-kvalifikation ved EM i Rotterdam til august. Det bliver Blue Hors Zack som Daniel Bachmann Andersen skal ride ved EM og Atterupgaards Cassidy som Cathrine Dufour skal ride (på billedet) (Arkivbillede: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider