Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Det britiske EM dressurlandshold er shortlistet


Det britiske ride forbund har nomineret seks ekvipager til bruttotruppen, der skal repræsentere Storbritannien ved EM. Det er i stort omfang tale om særdeles erfarne deltagere

 

Den britiske EM brutto er udpeget

Et bruttolandshold bestående af seks deltagere er nomineret til at repræsentere Storbritannien ved EM i Rotterdam, Holland i dagene 18-24 august 2019. Ud af de seks nominerede vil det kun være de fire der reelt kommer til at ride ved EM.

 

I alle tilfælde er der tale om at det er en samling af relativt erfarne ryttere der deltager med Richars Davison og Carl Hester som de aldersmæssigt mest erfarne og rutinerede ryttere. Hermed ikke glemt Charlotte Dujardin, der for tiden nyder stor succes med sin trakehner lånehest Erlentanz, men også har en Grand prix hest i hoppen Mount Sct. John Freestyle, og hvor det endnu ikke er besluttet, hvilken af de to heste hun i givet fald skal ride på til EM. Det samme gælder for Charlotte Fly, der også har to heste at vælge imellem, nemlig Dark Legent og Everdale.

 

Den britiske EM bruttotrup

Deltagerne i bruttotruppen er som følger:

  • Lara Butler på den 17-årige Rubin Al Asad
  • Richard Davison på den 13-årige Bubblingh
  • Charlotte Dujardin på den 12-årige Erlentanz eller den 10-årige Mount St. John Freestyle
  • Charlotte Fry på den 11-årige Dark Legend eller den 10-årige Everdale
  • Carl Hester på den 11-årige Hawtins Delicato
  • Gareth Hughes på den 13-årige Briolinca

 

[[outstream]]

 

Glæder sig til EM

Hold lederen af det britiske dressurlandshold Caroline Griffith glæder sig til EM I Rotterdam:

"Vi glæder os rigtig meget og ser frem til EM I Rotterdam. Det er en bane vi kender rigtig godt og en bane der har været ramme for nogle rigtig flotte præstationer i britisk dressur I de forgangne år. Som tiden nærmer sig for EM har vi opnået nogle rigtig flotte resultater af samtlige de ekvipager, der fremgår af bruttolisten. Det bliver vanskeligt at foretage den endelige udvælgelse. At blive valgt til holdet er målsætningen for samtlige hesteejere, ryttere og deres assistenter, og de har alle ydet en fantastisk indsats med at nå dertil."

 

 

Billede

 

Det britiske ride forbund har nomineret seks ekvipager til bruttotruppen, der skal repræsentere Storbritannien ved EM. Det er i stort omfang tale om særdeles erfarne deltagere. På billedet ses carl Hester på Hawtins Delicato (Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider