Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Flot Dansk indsats lørdag ved EM


Lørdag blev til endnu en god dag for de unge danske dressurryttere ved EM i italien, da de første individuelle dressurprogrammer skulle afvikles. Ungytterne fik igen oprejsning, og har tre ekvipager med til søndagens kür. Det samme har juniorrytterne og U25-rytterne

 

Ungrytterne fik oprejsning

Temperaturen er faldet i det overophede San Giovanni i Italien, hvor EM for de unge dressurrytteres afvikles, og det gavnede vore junior ekvipager som har haft det lidt vanskeligt i varmen.

 

Det betød at hele tre ekvipager gik videre til søndagens kürfinale.nemlig Sara Van Deurs - Petersen på Katholm's Ronaldo, Celine Rørbæk Silfen på Romio Højris og Malene Aborg på Quantico Nexen er klar til küren.

 

[[outstream]]

 

Sara Van Deurs - Petersen på Katholm's Ronaldo var bedste danske ekvipage med en flot 6. plads og 72,676%, mens Celine Rørbæk Silfen på Romio Højris opnåede 71,500 % og Malene Aborg på Quantico Nexen red 69,853%.

 

Juniorerne rider derud af
Juniorrytterne har virkelig haft vind i sejlene ved dette EM. Alle fire juniorer kvalificerede sig reelt til finalen, men da reglerne desværre foreskriver at det kun er de tre bedste fra en nation, der kan få videre til finalen, mens Maria Mejlgaard Jensen på Uno IV desværre måtte nøjes med at se på.

Det betyder, at Maria Mejlgaard Jensen på Uno, Sofie K. Hansen og Dieu D´Amour og Frederikke Gram Jacobsen og Ryvangs Zafina gik videre til søndagens finale.

 

Sofie K. Hansen og Dieu D´Amour er placeret som bedste dansker på en flot 8. plads med 71,765%, efterfulgt af Maria Mejlgaard Jensen og Uno på en 9.plads med 71,5885%, og Frederikke Gram Jacobsen med Ryvangs Zafina på 11. pladsen med 71,382%.

 

U25-rytterne også fuldt hus

U25-rytterne gjorde det også fortrinligt hen på aftenen og gjorde juniorrytterne det efter, men hele 4 ekvipager kvalificeret til finalekuren om end Danmark kun må få tre med, og det denne gang blev Emma Skov og Cracker Jack, der som en individuel nummer 18 med 64,769%, kvalificerede sig, men ikke kom med i finalen.

 

Søren Wind og Diego blev bedste danske ekvipage med 70,590%. Joefine Hoffmann og Hønnerups Driver red sig ind på 6.pladsen med 69,308%, mens Nana Gajhede og Overgaards Lawell sikrede sig 9. pladsen med 68,385%.

 

Flot gået Danmark - næsten fuldt hus

Samlet betyder resultaterne at Danmark rent faktisk opnår fuldt hus til finalen med 9 ekvipager videre, hvor det gælder de individuelle medaljer ved europamesterskaberne, men reelt hele 11 ud af 12 danske dressurryttere er hermed kvalificeret til finalen. Virkelig suverænt gået.

 

Se samtlige resultater her

 

Billede

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider