Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Fornuftig dansk start ved EM


Både de danske juniorryttere og U25 ryttere ligger efter første runde til en foreløbig medalje ved EM i dressur i San Giovanni i Italien, mens ungrytterne desværre fik nogle fejl og var uheldige med urolige og spændte heste på førstedagen

 

Juniorer og U25-ryttere godt fra start

Onsdag var de første to ekvipager af fire fra hver aldersgruppe til start i holdkonkurrencen ved EM i dressur i San Giovanni i Italien og Danmark fik en fornuftig start.

 

Både de danske juniorryttere og de danske U25-ryttere er kommet rigtig godt fra start, hvor begge hold ligger til en foreløbig tredjeplads, mens ungrytterne var lidt uheldige med urolige og spændte heste på banen, og det kostede lidt fejl.

 

[[outstream]]

 

Juniorryttere foreløbig bronzemedalje

Frederikke Gram Jacobsen på Ryvangs Zafina red det bedste danske resultat hjem til 72.273 % og en individuel fjerdeplads hos juniorerne, Pustende hende i nakken kom hendes holdkammerat Sofie K. Hansen på Dieu D'Amour. De opnåede en dommerscore på 71.848 % og ligger hermed på en individuel 5. plads.

 

Samlet betyder det at de danske juniorer foreløbigt ligger til en bronzemedalje.

 

U25 holdet ligger som nr 3

De to U25 ryttere der onsdag skulle til start var Emma Skov og Nana Gajhede, som begge lagde ud med to pæne ridt, og red ligeledes tæt op ad hinanden. Emma Skov på Cracker Jack blev bedste dansker med et ridt til 67,265 %, hvilket kastede en indiiduel 6. plads af sig, mens Nanna fulgte trop pustende hende i nakken med 67,206 %, og ligger hermed som nummer 7.

Samlet betyder det ligesom juniorerne at U25 rytterne foreløbigt ligger til en bronzemedalje på tredjepladsen i holdkonkurrencen.

 

De danske ungryttere var uheldige

Hos ungrytterne va det Malene Aborg på Quantico Nexen og Caroline T. Elsner på Alskenz Firfod, der skulle til start i holdkonkurrence og forsvare de danske farver. Det blev desværre til nogle fejl for begge ekvipagers vedkommende, da begge heste virkede lidt spændte og trykkede sig inde på banen. Malene Aborg på Quantico Nexen blev juniorernes bedste danske resultat og red en 13. plads Hjem, Caroline og Alskenz Firfod red til 65,382, og ligger på en foreløbig 22.-plads.

 

Samlet ligger de danske ungryttere uden for medaljerækkerne, og det kan derfor godt blive svært.

 

Holdkonkurrencerne fortsætter torsdag, hvor det endelige resultat af holdkonkurrencerne bliver afgjort.

 

Se klassernes samlede resultater foruden starttider for morgendagens klasser her

 

Billede

 

Både de danske juniorryttere og U25 ryttere ligger efter første runde til en foreløbig medalje ved EM i dressur i San Giovanni i Italien, mens ungrytterne desværre fik nogle fejl og var uheldige med urolige og spændte heste på førstedagenNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider