Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Gratis livestream fra Achen i dag


Nations Cup konkurrencen ved CHIO i Aachen skydes i gang i dag, hvor samtlige danskere skal på banen i Grand Prix CDIO5*. Det er muligt at følge konkurrencen fra skærmen hjemmefra, da ClipMyHorse i denne anledning streamer gratis

 

Gratis livestream

Mange er vanligvis hindret i at følge de store dressurstævner på skærmen hjemmefra, hvis ikke man lige har adgang til de vanlige streamingtjenester. Lige i disse dage gælder det så den store årlige dressurfestival i Aachen, der altid trækker alle de bedste dressurekvipager til sig fra hele verden. I år har du mulighed for at følge med hjemmefra på skærmen

 

I år streamer ClipMyHorse alle klasser fra CHIO stævnet i Aachen, og de har tilmed gjort det tilgængeligt for alle - også ikke abonnenter, da de streamer gratis fra hele stævnet, fra deres hjemmeside. Det betyder at du kan logge på hjemmefra fra enten PC eller smart TV, for at følge med, når de danske dressurryttere skal på banen. Eneste krav er at du skal registrere dig og logge ing på siden.

 

[[outstream]]

 

Danskerne på banen i dag

De danske ryttere skal i dag ride den indledende femstjernede holdkonkurrence i Nations Cup konkurrencen og har følgende starttider:

09:39 - Agnete Kirk Thinggaard/Jojo AZ
10:33 - Anders Dahl/Fidelio van het Bloemenhof
11:58 - Cathrine Dufour/Bohemian
14:33 - Daniel Bachmann Andersen/Blue Hors Don Olymbrio

 

Se med hele dagen - der er masser af god ridning

Der kan i det hele taget opfordres til at se hele klassen, da der med garanti kommer rigtig mange flotte præstationer og ridt - også fra de andre deltagende nationer. B.la. skal britiske Charlotte Dujardin på banen på trakehneren Erlentanz ca. kl. 14.24 og verdensetteren Isabell Werth på ynglings-hoppen Bella Rose amerikanske ca.kl 15.32.

 

Du kan gå til livestream her

Se den fulde startliste for Nations Cup Grand Prix klassen her

Se samtlige start - og resultatlister her

 

Billede

 

Nations Cup konkurrencen ved CHIO i Aachen skydes i gang i dag, hvor samtlige danskere skal på banen i Grand Prix CDIO5*. Det er muligt at følge konkurrencen fra PC eller smart TV hjemmefra, da ClipMyHorse i denne anledning streamer gratisNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider