Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Dorothee Schneider udnævnt til Riding Master


Dorothee Schneider blev hædret med titlen Riding Master, under afviklingen af de tyske dressurmesterskaber i Belve i den forgangne weekend. Riding Master er en præstigefyldt hæderbesvisning der gives til ryttere der har ydet en særlig indsats i sporten

 

Schneider udnævnt til Riding Master

Den tyske dressurrytter Dorothee Schneider blev under afviklingen af de tyske dressurmesterskaber i Bale i den forgangne weekend, udnævnt til Riding Master af det tyske rideforbund og den tyske professionelle Ryttersammenslutning (BBR).

 

Titlen uddeles til den tyske dressurrytter på baggrund af de resultater hun har opnået i løbet af sin lange dressur karriere som aktiv konkurrencerytter og træner.

 

[[outstream]]

 

Dorothee Schneider fik overrakt prisen og udnlvnelsen til Riding Master ved en lille ceremoni af dr. Harold Hohman, der er vicepræsident for det tyske rideforbund. Overrækkelsen fandt sted i forbindelse med sidste weekends afvikling af de tyske dressurmesterskaber i Belve, Tyskland.

 

Især redet trakehnere

Den nu 50-årige Dorothee Schneider er ud af en rigtig hestefamilie, og blev oprindeligt trænet af sin far Hans-Eberhard, som også selv var professionel rytter.

 

I starten af hendes karriere red Dorothee Schneider primært trakehnere, og hendes debut på Grand Prix niveau, fik hun på halvblods- og avlshingsten Van Deyk. Schneider vandt tillige det tyske bundeschampionet på Kaiserkult og red ham op til Grand Prix niveau.

 

Ridningen har været Schneiders karriere

Selvom Dorothee Schneider er bankuddannet, har hun alene fokuseret på ridningen. Schneider har i en lang årrække været fast deltager på det tyske landshold ved EM, WEG og OL, og har som bekendt også været testrytter ved Hingstekåringen i Herning for Dansk Varmblod for et par år siden.

 

Tre ryttere udnævnt til Riding Master i år

Dorothee Schneider er den 35. tyske dressurrytter til at modtage denne præstigefyldte titel, som i år er uddelt til i alt tre tyske ryttere.

 

De to øvrige ryttere der i år 2019 modtager udnævnelsen til Riding Master er Wolfram Wittig og Jochen Vetters.

 

Billede

 

Dorothee Schneider blev hædret med titlen Riding Master, under afviklingen af de tyske dressurmesterskaber i Belve i den forgangne weekend. Riding Master er en præstigefyldt hæderbesvisning der gives til ryttere der har ydet en særlig indsats i sporten. Her ses Schneider på hesten Showtime, som hun red ved OL i Rio i 2016 (Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider