Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Simone Pearce's første CDI GP sejr


Australske Simone Pearce vandt i sidste weekend Achleiten CDI4* Grand Prix på hesten Scolari, og den tidligere unghesterytter hos Helgstrand Dressage høstede hermed sin første internationale Grand Prix sejr

 

Første Grand Prix sejr

Den unge australske dressurrytter Simone Pearce vandt I sidste weekend sin første Grand Prix sejr nogensinde. Sejren red hun i hus på hesten Scolari ved Achleiten CDI4* i Østrig.

 

Tidligere Helgstrand rytter

Den australske dressurrytter Simone Pearce, var en overgang ansat ved Helgstrand Dressage, hvor hun meget succesfuldt red de unge heste, bl.a. deltog hun i fire UVM'er for Helgstrand. Simone blev den første australier nogensinde til at kvalificere sig til finalen for både 5-års og 6-års heste i 2017, året efter at være blevet den anden australier nogensinde til at kvalificere sig til en finale.

 

[[outstream]]

 

Simone Pearce valgte at gå sine egne veje i 2018, og flyttede til Tyskland, men var ude for en større rideulykke ved et besøg i Australien samme år, og weekendens stævne var hermed hendes første CDI siden ulykken.

 

SGrand Prix sejr med 71 %

Simone Pearce og den 14-årige hanoveraner vallak opnåede 71,370 % i deres debut i Grand Prix, og det er samtidig den højeste Grand Prix Score for Simone nogensinde. Simone red Scolari i det Hollandske nationale show i maj i år, og Scolari er tidligere blevet redet i en enkelt CDI Grand Prix tidligere af Marcus Erkins i 2015.

 

Birgit Wientzek Pläge på Robinvale blev 2'er I konkurrencen med 69,217 % og tyske Lisa Müller på Birkhof's Dave FBW indtog tredjepladsen med 68,500 %

 

 

Billede

 

Australske Simone Pearce vandt i sidste weekend Achleiten CDI4* Grand Prix på hesten Scolari, og den tidligere unghesterytter hos Helgstrand Dressage høstede hermed sin første internationale Grand Prix sejr. Her ses Simone Pearce på hendes tidligere hest Wladimir (Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider