Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Solid publikum opbakning til DM


Der var overvældende interesse for DM i dressur, idet mere end 3.200 publikummer valgte at tage turen til Uggerhalne i Nordjylland for at se finalen i DM mandag eftermiddag

 

Stor opbakning

Det har været en helt overvældende interesse for at se finalen i DM for seniorer, som i Pinsen blev afviklet hos Helgstrand Academy i Uggerhalne i Nordjylland. Det fortæller Jens Trabjerg, direktør i Equitour Denmark, som står bag Pinsens store DM-stævne for ikke bare seniorer men også U25 og pararyttere.

"Vores første optælling viser, at mere end 3.200 besøgende så med under finalen i DM for seniorer, og det er mere, end vi havde turdet håbe på. Normalt tager det tid at skabe traditioner, så det er overvældende, at så mange valgte at bruge deres søndag hos os", fortæller Jens Trabjerg.

 

Ingen grund til bekymring

I mere end 15 år er DM blevet holdt på Broholm Slot på Fyn, men i år blev mesterskaberne for første gang flyttet mange kilometer nordpå, og det har givet anledning til bekymring, om det ville betyde, at publikum ville svigte dressursporten. En bekymring der har vist sig aldeles ubegrundet.

"Helt uden at lave målrettet markedsføring for stævnet er det lykkes os at få langt flere mennesker til Nordjylland, end vi havde turdet håbe på. Det viser bare, at der i den grad er interesse ikke bare i Nordjylland men i hele landet for at bakke op om dressursporten", siger Jens Trabjerg.

 

[[outstream]]

 

Udendørs Horsefestival

Dansk Ride Forbund har valgt, at DM for U25, pararyttere og seniorer de næste tre år skal arrangeres af Equitour Denmark og afvikles hos Helgstrand Academy, og Jens Trabjerg har en drøm om at udvikle stævneaktiviteten.

"Fjorten dage før DM afviklede vi Equitour Aalborg med Nations Cup i både springning og dressur, plus en lang række internationale springklasser. Men spørgsmålet er, om man skal lægge de to stævner sammen", siger Jens Trabjerg og tilføjer:

"Min drøm er at skabe en pendant til Falsterbo. Det vil sige en udendørs 'Horsefestival' over flere dage med DM i dressur som omdrejningspunkt, hvor man kan se international dressur og springning på meget højt niveau med nogle af verdens bedste ryttere".

 

Billede

 

Der var overvældende interesse for DM i dressur, idet mere end 3.200 publikummer valgte at tage turen til Uggerhalne i Nordjylland for at se finalen i DM mandag eftermiddag. Foto af Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack, vinder af DM for seniorer 2019 (pressefoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider