Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Nations Cup opgør står mellem Danmark og Sverige


Med to flotte ridt af Agnete på JoJo AZ og Carina Cassøe Krüth på May-Day Graftebjerg ligger Danmark fortsat i spidsen efter küren, med med Sverige pustende os i nakken inden eftermiddagens afgørende Grand Prix Speciale

 

Spænding i Nations Cup konkurrencen

Efter gårdsdagens indledende runde i Nations Cup konkurrencen ved Equitour Aalborg i Uggerhalne, lagde Danmark sig i spidsen af holdkonkurrencen, med Sverige pustende os i nakken. I dag skulle den foreløboge spænding så udløses med formiddagens Kür Alm. Brand FEI Dressage Nations Cup Freestyle presented by Gorrissen Federspiel inden afgørelsen falder i eftermiddagens Grand Prix Speciale.

 

To flotte danske ridt

Det var gårdsdagens to svageste danske ekvipager der i dag skulle ride Kür, nemlig Agnete Kirk Thinggaard på Jo Jo AZ og Carian Cassøe Krüth på den dejlige May-Day Graftebjerg. Det blev imidlertid en rigtig dejlig publikumoplevelse, da begge de to danske ekvipager overgik deres niveau fra i går, og leverede særdeles flotte præstationer i meget svære kür programmer, som I dagens anledning lykkedes for dem begge.

 

[[outstream]]

 

Agnete og JoJo tager sejren i küren

Agnete Kirk Thingggard red som vanligt med stor sikker og stor rutine i sadlen på sin JoJo AZ, der aldrig svigter hende. Det blev et utroligt flot og seværdigt program, hvor de virkelig gav den maksimal gas og Jo Jo gav tydeligvis alt i sig og lod sig bære af publikum til sidst, præcis som han elsker det.

 

En score på 77,48 % - og en sejr i klassen, så kan det ikke gøres meget bedre, men det var et tydeligt meget træt og meget glad makkerpar, da Agnete takkede JoJo for en god tur.

 

Flot ridt - trods dommeruenighed

Carina Cassøe Krüth på den dejlige hoppe May-Day Graftebjerg havde en god tur i dag, og det flød virkelig godt for dem. De viste meget flotte Piaffe og Passage elementer, dog med dommeruenighed over kvaliteten af May-Day's skridt der kostede på procenterne. Alligevel blev det til knapt 74 % - nemlig 73,905 % og ekvipagen kunne indkassere fjerdepladsen i klassen.

 

Sverige puster Danmark i nakken

Sverige havde dog tilsvarende vind i sejlene i dag, og selvom Danmark ligger i front inden vores to stærkeste ekvipager Dufour på Bohemian og Daniel på Olymbrio skal ride Grand Prix Speciale, så ligger Sverige og puster os i nakken. Det lykkedes nemlig Minna Telde på Isac at ride sig ind på andenpladsen i küren med flotte 77,000 % og Rose Mathisen på Zuidenwind 1187 at ride sig ind på andenpladsen med 75.500 % - Så Sverige ligger godt lige bag Danmark med 18 point, mens Danmark har 16 point.

 

Dufour og Daniel skal afgøre slaget i Specialen

Den endelige afgørelse af Nations Cup konkurrencen falder i eftermiddag, når Cathrine Dufour på og Daniel Bachmann Andersen som sidste ekvipage skal ride Grand Prix Special.

 

Se de samlede resultater fra klassen her

Se den foreløbige holdstilling i Nations Cup konkurrencen her

 

Billede

 

Med to flotte ridt af Agnete på JoJo AZ og Carina Cassøe Krüth på May-Day Graftebjerg ligger Danmark fortsat i spidsen efter küren, med med Sverige pustende os i nakken inden eftermiddagens afgørende Grand Prix Speciale (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider