Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Overbevisende dansk dressurungdom!


To sejre ud af tre mulige til Danmark i dagens individuelle dressurklasser for ponyer, juniorer og ungryttere ved Equitour Aalborg. De unge danske ryttere viste at gårsdagens flotte danske resultater i Nations Cup for hold kunne gøres efter i de individuelle dressurklasser

 

Ungrytterne lagde ud med sejr til Sandra Aagaard Hyrm

Dagens første dressurklasse var ungrytternes individuelle klasse, med 15 starter, og her satte Sandra Aagaard Hyrm niveauet for de øvrige unge danske ryttere, der skulle på dressurbanerne senere i løbet af dagen i kampen om de individuelle pladser.

 

Sandra Aagaard Hyrm leverede absolut dagens bedste ridt på den 12-årige vallak Cavanillas-W (e. Florett AS) med en sikker sejr i klassen med 72.598 %.

 

[[outstream]]

 

Cecline Rørbæk Silfen på Romio Højris (e. Romanov / Don Schufro), gjorde hende kunsten efter, og leverede ligeledes et flot program til over 70 %. Det rakte til en andenplads i dagens klasse

Tredje- og fjerdepladsen blev indtaget af henholdsvis Evelina Söderström på Weihenstephaner (e. Warsteiner 946/ Dwight) med 70.294 %, og Cecilia Bergåkra Berglund på Primavera (e. Don Primero / Figaro med 69.653 %.) og Malene Aborg på Quantico Nexen e. Quaterback, red sig ind på femtepladsen med 69.676 %.

 

13-årige Josephine Gert Nielsen vandt ponyklassen

De danske ponyryttere var tilsvarende seje i dag. De gik alle efter rosetterne og tog samtlige placeringer til trods for repræsentanter fra både Sverige, Norge, Tyskland og Holland.

 

Unge Josephine Gert Nielsen havde koncentrationen og selvtilliden intakt til dagens klasse, og blev i dag et levende bevis på, og lærde bestemt lektionen., at man ikke skal lade sig intimidere blot fordi man er klassens Benjamin.

 

Josephine der er bare 13 år gammel og feltets yngste rytter, tog såmænd sejren i dagens ponyklasse. Hun tog som den eneste på en 2'er pony rytter på ponyen Dot Com kampen op med alle 1'er ponyerne, der var lige så nervefast som sin unge rytter, der rider sit første internationale stævne i disse dage - og med hvilket resultat. En dommerscore på 71,352 %, som hun tydeligvis selv blev meget begejstret for, og det blev tilmed til en særdeles overbevisende sejr.

 

Sophia Winther Andersen på Der Harlekin B, sikrede sig andenpladsen, Liva Addy Guldager Nielsen på d'Artagnan 187 indtog tredjepladsen. Frederikke Gram Jacobsen på Gee Gee 2 blev 4'er, mens femte og sjettepladsen blev indtaget af henholdsvis Cecilie K. Hansen på Prince Of Glory, og sjettepladsen til Mathilde Sofie Jepsen på Tackmann's Cookie.

 

Lige ved og næsten for Alexander

Det var ved og næsten for Alexander Helgstrand, der for første gang deltager som juniorrytter internationalt, men han måtte alligevel erkende at sejren gik til sverige hos juniorerne.

 

Svenske Felicia Felicia Olofsson på Bellmann (e. Hermes/ Prestige VDL) sikrede sig sejren med et overbevisende ridt til 73.333 %, og snuppede hermed førstepladsen blot marginaler foran hjemmebanerytteren Alexander Yde Helgstrand på Grevens Sa Va (e. Blue Hors Soprano / Blue Hiors Romancier), der ellers red et super flot program. Det rakte ærgerligt nok ikke helt langt nok, da dommerscoren lød på 73,235 - altså blot 0,098 fra vinderresultatet. Alligevel har han meget at glæde sig over, da de må glæde sig over en virkelig flot debut med en hæderfuld andenplads.

 

Tredje- og fjerdepladsen gik til Norge. Carmen Grønvold Johannessen på den danskavlede Højgaardens Santos (e. San Amour/ Friendship) sikrede sig tredjepladsen med 70.343 %, og fjerdepladsen gik til Anine Mørch Aas på Maserati Femtepladsen gik til Sverige, nemlig til Ellen Hidgård på Quinello T.

 

Alt ialt en rigtig flot dag med rigtig mange flotte præstationer af den store bredde af unge ambitiøse danske dressurryttere.

 

Se de samlede resultater fra de individuelle klasser her

 

Billede

 

To ud sejre ud af tre mulige til Danmark i dagens individuelle dressurklasser for ponyer, juniorer og ungryttere ved Equitour Aalborg. De unge danske ryttere viste i dag, at gårsdagens flotte danske resultater i Nations Cup for hold, kunne gøres efter i de individuelle dressurklasser (Arkivfoto)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider