Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Nathalie Horse Care Cup i military skydes i gang


Militarysæsonen skydes i gang i den kommende weekend, hvor Nathalie Horse Care Cup i military skydes i gang med det første B-stævne der afholdes på Vasehus Rideklub

 

Forår og military
Det er ved at være forår, og militarysæsonen skydes i gang i den kommende weekend, når Vasehus Rideklub holder B-stævne med klasser fra CNC60/CNCP60 til CNC2*. Det bliver også samtidig her, rytterne kan samle de første point i den nye military cup - Nathalie Horse Care Cup, der afvikles i CNCP80 (pony) og CNC90 (hest).

 

Saml point i løbet af hele sæsonen
Nathalie Horse Care Cup er en ny military cup, hvor der kan samles point gennem hele sæsonen (marts-september). Alle stævner hvor der udbydes CNCP80 og CNC90 tæller med i cuppen, og der er point til alle startende. Det er de 20 hesteekvipager samt 15 ponyekvipager, der har højest point, der kvalificerer sig til finalen, der afvikles hos Haslev Køre- og Rideforening den 6. oktober. For at få adgang til finalen, skal man minimum have redet to kvalifikationer på to forskellige baner.

 

[[outstream]]

 

Læs mere om Nathalie Horse Care Military Cup her

 

Billede

 

Militarysæsonen skydes i gang i den kommende weekend, hvor Nathalie Horse Care Cup i military skydes i gang med det første B-stævne der afholdes på Vasehus Rideklub Arkivbillede: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider