Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Drømmer du om et professionelt liv med heste


Drømmer du om en professionel uddannelse indenfor arbejdet med heste, og ønsker du at tage en formel uddannelse der fremtidssikre dig dine muligheder, så er det nu du skal tage aktion

 

Drømmer du om en fremtidssikret uddannelse, hvor du kan arbejde professionelt med heste og mennesker? Så kunne uddannelserne till Ridelærer, Rideinstruktør og Berider under Dansk Ride Forbund måske være noget for dig?

 

Uddannelsesstart i august med introkursus i juni

Start på uddannelsen som ridelærer, rideinstruktør og berider er august 2019, og for at kunne søge optagelse skal du have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages Introduktionskursus, der afvikles i juni. Tilmeldingsfristen til kurset er den 15. maj 2019

 

[[outstream]]

 

Uddannelserne til Ridelærer, Rideinstruktør og Berider udbydes af Dansk Ride Forbund i samarbejde med Dansk Ride-Instruktør Forening, og har du:

  • flair for at ride?
  • lyst til at arbejde med mennesker og heste?
  • interesse for at undervise både begyndere og øvede?
  • lyst til at drifte en rideklub?
  • er du ikke bange for at tage fat?

Så er en af uddannelserne måske noget for dig.

 

Ansøgerforudsætninger

Unge, der ønsker at starte på ridelæreruddannelsen, skal inden uddannelsesstart:

Være fyldt 17 år og min. have et afgangsbevis fra 9. klasse, med min. 02 i dansk og matematik.

Dokumentere gennemført stævnestart i LA dressur og LB spring på distriktsplan - på hest.

Have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages Introduktionskursus, der afholdes i juni måned eller tidligere har gennemført GF2 på Jordbrugets UddannelsesCenter med Projekt Hest.

 

Tilmelding
Tilmelding til 14 dages Introduktionskursus sker via tilmeldingsblanket på Dansk Ride Forbunds hjemmeside her. Man er samtidig tilmeldt optagelsesprøven, der afholdes i umiddelbar tilslutning til Introduktionskurset.

 

Andre ansøgere
Hvis nogen ønsker at deltage i Introduktionskurset, men ikke optagelsesprøven, er dette ligeledes muligt, hvis der er plads på kurset.

 

Undervisere
På kurset vil der blive undervist i dressur, spring, rideteori, instruktørgerning, undervisningslære (pædagogik), samt førstehjælp til hest, og undervisere vil være berider Maria Anita Andersen (tidligere berider hos Blue Hors), berider Johnny Hansen, FEI-dyrlæge Mette Uldahl m.fl.

Efter bestået optagelsesprøve starter selve uddannelsen pr. 1/8 på et af Dansk Ride Forbunds godkendte læresteder. Oversigt over læresteder til ridelæreruddannelsen findes her

 

Yderligere information fås ved at kontakte Dansk Ride Forbund enten på mail hei@rideforbund.dk eller på telefon 43 26 28 13.

 

Billede

 

Drømmer du om en professionel uddannelse indenfor arbejdet med heste, og ønsker du at tage en formel uddannelse der fremtidssikre dig dine muligheder, så er det nu du skal tage aktion (arkivbillede: Tine Lessèl)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider