Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Send klubbens piger på camp


DIF åbner for en ny runde, hvor foreninger kan søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp, som giver piger en unik oplevelse med idrætten. Nu får klubberne under Dansk Ride Forbund muligheden for at få tildelt midler hertil.og der kan ansøges nu

 

1100 piger deltog i første runde
Fra mandag den 18.2 2019 får alle idrætsforeninger under DIF igen mulighed for at søge om økonomisk støtte til at afholde pigecamps og give teenagepiger en stor oplevelse med idræt.

DIF har indgået et partnerskab med Procter & Gamble, der står bag produktet Always, og sammen lancerer de en kampagne, som har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

 

Første runde var en klar succes mener DIF

"Første runde i efteråret var en klokkeklar succes, hvor 78 foreninger fik midler til at afholde pigecamps, og tilbagemeldingerne fra disse camps var utroligt positive. I alt 1100 piger deltog og 150 nye piger meldte sig efterfølgende ind i en forening. Derfor er vi glade for at kunne genåbne puljen i samarbejde med Always," siger DIF-konsulent Helle Carlsen.

 

[[outstream]]

 

Unik oplevelse
En DIF og Always #LikeAGirl Camp har til formål at motivere endnu flere piger til at være aktive i foreningsidrætten.

 

"Ved at afholde en pigecamp kan man som forening give teenagepiger en helt unik oplevelse på pigernes egne præmisser, og hvor det sociale kommer i første række. Teenagepiger har brug for positive erfaringer med idrætten, og dem kan de få i foreningen sammen med gode kammerater og med trænere, der forstår deres hvad der er vigtigt for dem. En pigecamp kan være netop den oplevelse, der betyder, at pigerne bliver i foreningen eller måske endda begynder med at gå til idræt, fordi de fik lyst til det på campen," siger Helle Carlsen. Alle foreninger under DIF som har aktiviteter for piger i alderen 12-15 år kan søge.

 

Der blev åbent for ansøgninger mandag den 18.2 2019.

 

Ansøg og læs mere på her

 

Ved yderligere information kan nedenstående kontaktes:

Helle Carlsen, børne- og unge konsulent i DIF, mobil 20 41 41 83

 

Billede

 

DIF åbner for en ny runde, hvor foreninger kan søge penge til en DIF og Always #LikeAGirl Camp, som giver piger en unik oplevelse med idrætten. Nu får klubberne under Dansk Ride Forbund muligheden for at få tildelt midler hertil.og der kan ansøges nu (Arkivbillede: Tine Lessèl)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider