Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Temaaften DR2 Heste!


Der er temaaften om heste på DR2 - hele lørdag aften den 16. februar. Først vises storfilmen War Horse og efterfølgende en canadisk dokumentar

 

Heste i TV

Det handler om heste det meste af aftenen i DR2's temalørdag lørdag aften.

Der er temaaften på DR2 om heste. Først vises storfilmen War Horse, der starter kl 17:40, efterfølgende vises en canadisk domumentar.

 

Hesten ændrede alt. Fra det øjeblik, mennesker satte sig op på disse storslåede dyr, var vores verden formet af hestekræfter.

 

[[outstream]]

 

War Horse

War Horse er en Steven Spielberg film fra 2011.

 

Hesten Joey købes af den unge englænder Albert, der tæmmer og træner den. Men så bryder 1. verdenskrig ud, og Alberts far sælger hesten til hæren. For Joey bliver det begyndelsen på en dramatisk rejse gennem krigen, hvor den kommer på både britiske, tyske og franske hænder.

 

Canadisk Dokumentar

Den canadiske antroplog, Niobe Thompson, guider lørdag klokken 20.00 DR2's temaaften-seere på en rejse gennem 11 lande og tre kontinenter med besøg i fjerntliggende overlevende hestekulturer. Han fortæller om hestens evolutionære udvikling fra sin lille skovboende forfar til den moderne hest og lader os møde de første mennesker, der tæmmede den. I dag er der heste overalt, hvor der er mennesker.

 

Se programoversigten her

 

 

Billede

 

Det handler om heste det meste af aftenen i DR2's temalørdag på lørdag klokken 20.00.

I løbet af aftenen kommer seerne gennem 11 lande og tre kontinenter for at se, hvordan man bruger hesten og hestekulturen er i disse lande. Foto: Filmoption International.Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider