Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

HN udlodder billetter til APASSIONATA


Skal du gratis med til APASSIONATA? Det populære og imponerende hesteshow kommer til København lørdag den 23. februar, hvor det indtager Royal Arena med to flotte shows. Heste-nettet udlodder 10 billetter blandt vore læsere til showet

 

APASSIONATA dramatik med hesten i centrum

Under overskriften APPASSIONATA - THE MAGIC DREAM opføres endnu engang det flotte hesteshow på dansk grund, med hele to forestilliger lørdag den 23. februar.

 

APASSIONATA - kendt og elsket show

APASSIONATA, er kendt for at levere fantastisk underholdning, og nu vil de igen inspirere deres publikum i en lang række europæiske byer. Det fremragende show med sin specielle blanding af heste, ryttere og akrobater, der tematisk er knyttet til en bevægende historiefortælling, kommer nu til Royal Arena for at begejstre det danske publikum. "APASSIONATA - THE MAGIC DREAM" vil fortrylle publikum med et nyt show, der indeholder alle de rigtige elementerne til en utrolig succeshistorie.

 

[[outstream]]

 

Lidt fra programmet

16 af de smukkeste hesteacer og deres ryttere vil stjæle rampelyset. Blandt dem er publikumfavoritter som Alejandro Barrionuevo fra Spanien, "Moments in Black" med fire meget specielle Frisere, og Kerstin Brein fra Østrig med sin betagende friheds-dressur. Miguel fra Tjekkiet fylder publikum med begejstring og holder verdenspremiere på et særligt western tema, mens den rheniske, trækhest Hermann og hans rytter Viktor Kirka fra Moldova med garanti vil få publikum til at grine. De andre stjerner fra showet kommer fra Frankrig, Holland og Tyskland.


Et vælg af sanseindtryk og speciel effects vil der tillige blive budt på.

 

Læs mere om forestillingen her

 

Nu har du chancen for at komme gratis med til APASSIONATA

Som du nok kan regne ud, er showet ikke alene for hesteinteresserede, men for hele familien. Og skulle du have udfordringer med at så manden, eller familien med ind for at se showet, får du nu en unik chance for at lokke dem med.

 

Heste-nettet har nemlig været så heldig at få fat i 10 billetter, der udloddes 1 eller to stk ad gangen, så du ikke alene selv har muligheden for at komme ind og se showet, men kan være så heldig at invitere en ekstra med.

 

"Like'' og læg kommentar og vind gratis biletter

Sådan får du chancen for at være med i lodtrækningen om de gratis biletter til APASSIONATAS show i Royal Arena, den 23. februar.

 

Du gør følgende: Like heste-nettes opslag om APASSIONATA og Heste-nettets Facebook-side, og skriv en kort kommentar til, hvorfor du eller en anden, har gjort sig særlig fortjent til en billet til APASSIONATA i Royal Arena den. 23. februar 2019. Bemærk at de billetter der udloddes er til forestillingen kl. 14:00!

 

Læg en besked på og "like" vores Facebook side i forbindelse med dette opslag og vores præsentations artikel af APASSIONATA -- THE MAGIC DREAM , og der vil blive trukket lod om de gratis billetter, blandt deltagerne. Vinderne vil blive kontaktet direkte, og offentliggjort her på siden og på Heste-nettets Facebookside.


Er du ikke så heldig at trække gevinsten med de gratis billetter, kan der fortsat erhverves billetter igennem distributørene, hvor der stadig er biletter at få:

 

Billetsalget kører nu og bestillinger kan fortsat oretages via livenation.dk og ticketmaster.dk

 

Billetpriser: PL1 620,- / PL2 520,- / PL3 420,- / PL4 250 kr. + gebyr
Der er to shows lørdag 23. februar: kl. 14.00 og 19.00

 

 

Billede

 

Skal du med til APASSIONATA? Det populære og imponerende hesteshow kommer til København lørdag den 23. februar, hvor det indtager Royal Arena med to flotte shows. Heste-nettet udlodder 10 billetter til showet

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider