Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Victoria og Solkongen verdens bedste U25 ekvipage


Danske Victoria E Vallentin og Ludwig der Sonnenkoenig har indtaget førstepladsen på FEI verdensrangliste for U25 ekvipager, efter et forrygende stævneår såvel på nationalt og internationalt plan

 

Formidabelt stævneår

Den blot 21-årige Victoria E Vallentin stormer bare fremad på dressurbanerne. Den unge rytter har med sin faste partner Ludwig der Sonnenkoenig haft en formidabelt stævneår i 2018, såvel nationalt som internationalt, senest kulmineret i sidste weekend, hvor den unge talentfulde rytter debuterede i World Cup kvalifikationen for seniorer og endte med en flot finaleplads i den præstigefyldte Kürfinale. Victoria og Ludwig der Sonnenkoenig endte på en flot samlet 10. plads blandt de meget erfarne seniorer, til trods for at Victoria faktisk stadig rent aldersmæssigt er ungrytter.

 

Som et ekstra krydderi på årets flotte opnåede resultater, har ekvipagen nu indtaget førstepladsen på FEI's verdensrangliste over dressurekvipager af U25 ryttere.

 

[[outstream]]

 

Hvordan kan det lade sig gøre, at så ung en rytter kan ride op imod nogle af verdens mest erfarne og rutinerede ryttere?

 

En 'hestelængde' foran i hele sin karriere

Faktisk forholder det sig sådan at Victoria til trods for sin unge alder har mange års erfaring og tillige stor rutine i Grand Prix øvelser, der overgår selv ældre seriøse dressurryttere. Victoria har fat talentet med sig fra barnsben og har hele tiden arbejdet seriøst for ridningen, Så seriøst at hun også ridemæssigt, har ligget en 'hestelængde' foran ryttere af tilsvarende alder, helt tilbage til hendes ponyår. Faktisk debuterede Victorie første gang i Grand Prix allerede tilbage i 2014 - hvor hun blot var 16 år gammel.

 

Junior i seniorrækken

Med Ludwig der Sonnenkoenig red Victoria ved World Cup Herning sidste år, hvor de havde deres stævnedebut sammen. Det resulterede i to sejre i U25-klasserne. Så skulle der større udfordringer til.

 

I sommers stillede ekvipagen så op i seniorrækken og blev ved DM placeret som en flot nummer fire i et meget stærkt felt, og blev på baggrund af dette resultat tillige udtaget til brutto truppen til VM for seniorer.

 

I denne omgang blev det ikke til deltagelse i VM som senior, men i stedet vandt Victoria og Ludwig bronze ved EM for U25-ryttere.

 

Ved dette års World Cup i Herning, der som bekendt blev afviklet i sidste weekend, fik makkerparret så debut i World Cup sammenhæng, hvor det blev til en imponerende sjetteplads i den indledende Grand Prix og hermed kvalifikation til kür finalen, hvor de altså sikrede sig en flot 10. plads i søndags.

 

FEI rangliste førsteplads efter blot 10 starter

Blot 10 starter skulle der til fra Victorias og Ludwig's side, for at sætte sig i spidsen af FEIs verdensrangliste for U25 ryttere, så overbevisende har deres sæson sammen været.

 

Den danske ekvipage har for nuværende samlet 1789 verdensrangliste points, og mon ikke der med sikkerhed kommer flere til?

 

Se ranglisten her

 

Billede

 

Danske Victoria E Vallentin og Ludwig der Sonnenkoenig har indtaget førstepladsen på FEI verdensrangliste for U25 ekvipager, efter et forrygende stævneår såvel på nationalt og internationalt plan (Foto: DRF)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider