Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Fem hingste godkendt ved efterkåringen


Ved Dansk Varmblods efterkåring på Vilhelmsborg blev to 3-års hingste og en 4-års hingst godkendt og indsynet til afprøvning. En 6-års hingst opnåede 2 års bedækningstilladelse, og en 7-års hingst blev færdigkåret

 

3-årige i longe

Efter alle hingste var blevet målt i stalden, var der tid til fremvisning ved hånd på fast bund, hvorefter feltet deltes op i hhv. 3-årige hingste og ældre hingste.

 

De fire 3-årige hingste blev vist i longe og derefter løse i den store opvisningshal, og direkte herefter var der oprangering med karakteristik af avlskonsulent Karina Christiansen. De to 3-årige hingste De Angelo (e. Blue Hors Don Schufro / Stedinger) fremstillet af Paul Schockemöhle, Helgstrand Dressage og HP Horses, Hillerød) og Sansibar AK (e. Sandro Hit / Fürst Heinrich) fremstillet HP Horses, Hillerød ) blev begge godkendt til afprøvning.

 

[[outstream]]

 

Ryttertest

De tre ældre hingste blev alle fremvist under rytter. Den 7-årige Bøgegårdens Alphabeat (e. Rousseau / Blue Hors Don Schufro), der er fremstillet af Jørgen Schmidt, og som tidligere har bestået afprøvning og nu er B-hest i dressur, mødte til færdigkåring. Han opnåede kåring bl.a. på baggrund af flere rigtig gode afkom.

 

Den 6-årige Total Hope (e. Totilas / Blue Hors Don Schufro) fremstillet af Paul Schockemöhle og HP Horses, Hillerød, har bestået svensk prøve og har succes i det svenske dressurchampionat, og blev tildelt 2-års avlsgodkendelse.

 

Den 4-årige Janeiro Platinum (e. Sezuan / UB40 blev fremstillet af Helgstrand Dressage, Vodskov, og opnåede godkendelse til afprøvning, og efterfølgende indsynet til afprøvning i Tørring på lige fod med de to 3-årige hingste.

 

Beskrivelser af hingstene vil bliver efterfølgende lagt på Dansk Varmblods hjemmeside.

 

Kilde: Dansk Varmblod

 

 

Billede

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider