Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Hård kamp i den første internationale springklasse


Første internationale klasse til Herning Horse Show var der hård kamp om førstepladsen. Det skulle vise sig at topplaceringerne blev fordelt mellem danske ryttere, og selvom Christian Jansen i lang tid førte klassen, måtte han se sig slået.

Christian Jansen havde lagt sig sikkert i front på Emily Deschanel Mak, efter han red fejlfrit i begge faser i tiden 25.38 sekunder. I lang tid syntes den tid umulig at slå, da han lå et sekund hurtigere end de andre ryttere. Men det skulle vise sig at en enkel rytter kunne sige sig ind foran - det var Karina Leichle med Conny P, der lykkedes med at krydse målstregen i tiden 25.15 sekunder.

Cecilie Kjær var med Aagaardens Elina også godt på vej til at vise at Christians tid kunne slås, men det måtte blive med lige ved og næsten. 4/100-dele langsommere var hendes tid, og hun måtte i dag tage til takke med 3. pladsen.

4. pladsen gik til Stine Almind-Pedersen med Smilla i tiden 26,33 sekunder, 5. pladsen til Thomas Pihl Jensen med Bonette II og 6. pladsen til avlshingsten Caballero.

Se resultatlisten her.Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider