Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Springhingstene lagde godt fra start


Onsdag eftermiddag gik hingstekåringen i Herning for alvor i gang. Det blev lagt ud med lille tur i CSI* i hal E, som blev efterfulgt af Kraft Tour of Amateurs, en klasse som man kvalificerede sig til i forbindelse med distriktsklasserne under Danish Christmas Show i 2017. I hal M var der gang i løsspringingen hos de 3 årige heste, og det skulle senere blive efterfulgt af første afdeling af Unghestechampionatet for springhestene.

Første del af hingstekåringen startede for alvor med løsspringningen af årets hold af 3 års hingste.
Kvaliteten af springhingstene var i dagens fremvisning af ret god kvalitet. De fleste af hestene sprang rigtigt godt, men særligt en hest fik gjort sig bemærket ved at tage turen ud af den indhegnede løbebane og løbe ned mod udgangen.


Det var katalog nr. 7 Kannantos e. Kannan/Casiro I. Der var ikke nogen tvivl om, at Kannantos rigtig gerne ville springe. Og da en af hjælperne stod i vejen for Kannantos, så gik forsøget da bare på at springe hegnet i stedet! Kannantos blev dog hurtigt fanget igen, og kunne afslutte sin løsspringning i et stadig lidt forhøjet tempo - men heldigvis får alle hingstene en chance mere for at løsspringe, når de skal i vælten igen på fredag. Inden da står den dog torsdag på fast bund og longering, som begge dele foregår i Danish Computer Group hal E hhv. kl. 8.30 og 14.30. Søndag afgøres det, hvilke hingste der får adgang til afprøvning.

 

Billede

Kannantos, da retningen var den rigtige. Foto: Mikala Bagge, HorsenewsNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider