Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Jos Verlooy sr. er her ikke mere.


Jos Verlooy senior, der er far til Axel Verlooy og morfar til stortalentet Jos Verlooy, er uventet gået bort i en alder af 81 år.

Det er især barnebarnet Jos Verlooy, som er kendt efter han i en alder af kun 18 år var med til EM for senior for Belgien og bl.a. var med til at vinde Nations Cup i Aachen samme år samt Longines Grand Prix i Los Angeles.

Ikke mange har forstået måden, som Jos Verlooy senior levede sit liv på. I hans sidste interview, udtalte han: "Faktisk så har hele mit liv været smukt. Jeg har altid været glad og tilfreds. Det var jeg også som barn, og det er ikke anderledes i dag."

Jos Verlooy senior var en født entreprenør. Men han var også en glad optimist, som var glad for at gøre andre glade. Så selvom han var en rigtig god entreprenør, så var glæden hans største varemærke.

I hans firma arbejdede han i 30 år med de samme ansatte, samme kunder og med de samme leverandører. Jos Verlooy levede efter den regel, at en glad atmosfære gjorde, at alt gik bedre. Og den atmosfære sørgede han for hver eneste dag i 81 år, både hjemme, på arbejde og blandt sine venner.

Han udstrålede og levede, men han lod også andre skinne igennem og leve. Jos Verlooy senior var engageret i ridesporten, og han havde også selv startet stævner. Den del efterlod han først til sin søn, og derefter også sit barnebarn.

Hesteverdenen har mistet et farverig og altid smilenede og fundamentalt glad menneske. Jos var et eksempel for livet, og vardenen ville være meget mere smuk, hvis vi fulgte i hans fodspor.

Kilde: horseman.beNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider