Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Rune og Seebach debuterer i MBO


Rune Willum og Atterupgaards Seebach har stævnedebut ved Solrød Rideklubs aftensstævne i denne uge, hvor Rune vil vil starte sin nyerhvervelse i MBO for første gang

 

Starter nyerhvervelse

Hestenettet bragte for en uge siden nyheden om at Rune Willum og hans partner Joachim Thomsen, havde haft hænderne dybt i lommerne og havde erhvervet sig halvdelen af den tidligere DV fløjhingst Atterupgaards Seebach (e. Sandro Hit / Caprimond), efter at Rune havde haft den 8-årige Seebach i ridning siden lige før årskiftet (se her).

 

Men Rune var åbenbart blevet så glad for hesten at han ville sikre sig at han ikke kun måtte nøjes med at ride Seebach for en kort stund, men ville sikre sig ham som sin fremtidige konkurrencehest, at parret besluttede sig for at købe sig ind i sølvemedaljehingsten.

 

[[outstream]]

 

Og der er altså ikke gået gang tid før Rune nu skal ud og starte sin nyerhvervelse på konkurrencebanerne. Det sker på onsdag, hvor ekvipagen er tilmeldt Solrød Rideklubs aftenstævne, hvor parret vil debutere i MBO.

 

Præstationsblod

At Seebach besidder noget af det bedste præstationsblod er uomtvisteligt. Moderen til Seebach er Atterupgaards Dicte, er helsøster til ikke mindre end Cathrine Dufours førstehest Atterupgaards Cassidy, der både OL-finalisten og den tredobbelte EM-medaljevinder.

 

Dicte står står dog også for en stribe kvalitetsafkom selv, heriblandt den kårede hingst fra Herning sidste år Atterupgaards Botticelli og hingsten Fassbinder, så det er nok en avlslinje der også er værd at holde øje med fremadrettet.

 

Billede

 

Rune Willum og Atterupgaards Seebach har stævnedebut ved Solrød Rideklubs aftensstævne i denne uge, hvor Rune vil vil starte sin nyerhvervelse i MBO for første gang. Her Seebach ved fremvisningen ved hingstekåringen i Herning (Arkivfoto: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider