Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Sådan opkræver DRF den nye kontingentstruktur


Fra 1. januar 2018, er der indført ny kontingentstruktur for klubberne under DRF, der gør at de skal betale differentierede kontingenter afhængig af klubbernes aktivitetsniveau

 

Ny kontingentstruktur

Fra 1. januar 2018 er der indført ny kontingentstruktur. Denne er bestemt af klubberne selv, via repræsentantskabsmødet, og betyder bl.a. at klubberne betaler differentierede kontingenter, afhængigt af om de afvikler stævner - og i så fald hvilke typer af stævner.

 

Opkrævningerne for basiskontingentet er netop sendt ud til alle klubber. DRF oplyser at afvikler jeres klub stævner over E-niveau opkræves differencen ved førstkommende stævneafregning.

 

Basiskontingent til alle
Den nye kontingentstruktur betyder at klubber betaler differentierede kontingenter, afhængigt af om de afvikler stævner - og i så fald hvilke typer af stævner. Først og fremmest betaler alle klubber et basiskontingent på DKK 5.000,- og denne opkrævning er netop sendt ud af DRF.

 

[[outstream]]

 

Afvikler jeres klub stævner over E-niveau opkræves differencen ved førstkommende stævneafregning, oplyses det af DRF.

 

Udover basiskontingentet afregnes klubber desuden pr. medlemstal som tidligere. Her betales der 20 kr. pr. medlem (plus forsikring). Det er klubbernes egen medlemstals indberetning, der ligger til grund for denne opkrævning, der forventes udsendt i april, slutter DRF.

 

Læs mere her

 

Kilde: DRF

 

Billede

 

Fra 1. januar 2018, er der indført ny kontingentstruktur for klubberne under DRF, der gør at de skal betale differentierede kontingenter afhængig af klubbernes aktivitetsniveauNyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider