Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Rune og Thomsen køber halv Seebach


Rune Willum der har redet den 8-årige varmblodshingst Atterupgaards Seebach siden december, men nu er Rune tilsyneladende blevet så glad for hingsten, at parret af Rune Willum og Joachim Thomsen har valgt at erhverve sig halvdelen af Seebach

 

Køber halvdelen af Atterupgaards Seebach

Den 8-årige DV hingst Atterupgaards Seebach (e. Sandro Hit / Caprimond) er efter kort tids ridning af den kommende ejer, blevet solgt til grandprix rytter og træner Rune Willum og hans partner Joachim Thomsen, skriver Eurodressage.

 

Begrænset efterspørgsel i avlen

Atterupgaards Seebach blev kåret som præmiehingst i DV i 2013, og gik på fløjen som 4-års i 2014, men hingsten har aldrig været særlig populær blandt avlerne, og har indtil dato kun 58 registrerede afkom efter sig i Danmark.

 

[[outstream]]

 

Kun lettere konkurreret

Atterupgaards Seebach har indtil videre kun været redet og konkurreret let i sit 8-årige liv. Hingsten har indtil for nylig været redet af Seline Solberg Vittinghus og vandt bronze ved DRF unghestechampionaterne i 2014 i Odense, men forsvandt herefter ud af rampelyset i det efterfølgende halvandet år.

 

I maj måned i 2016 deltog han i to klasser på L-niveau, som han vandt, men har ikke været rigtig ude og konkurrere siden.

 

En mulig fremtid som konkurrencehest

Da Seline Solberg Vittinghus venter barn blev det besluttet at flytte Seebach og flere andre heste til Willum's stald i december 2017, og han er tilsyneladende blevet så glad for hesten, at han nu har besluttet at købe sig ind i Atterupgaards Seebach.

 

Mon ikke vi skal forvente at se mere til hingsten på konkurrencebanerne i fremtiden?

 

Billede

 

Rune Willum der har redet den 8-årige varmblodshingst Atterupgaards Seebach siden december, men nu er Rune tilsyneladende blevet så glad for hingsten, at parret af Rune Willum og Joachim Thomsen har valgt at erhverve sig halvdelen af Seebach. Her Atterupgaards Seebach ved fremvisningen i Herning i 2014 (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider