Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Helgstrand går igen internationalt


Næppe har Helgstrand afholdt officiel indvielse af sin nye salgsstand i det amerikanske hestemekka Wellington, før endnu et nyt tiltag er på vej. Pr 1. februar 2018 planlægger Helgstrand nemlig åbningen af en ny afdeling af sin hingstestation i Hagen i Tyskland

 

Endnu en international ekspansion

Næppe har Helgstrand afholdt officiel indvielse af sin storstilede internationale satsning, i det amerikanske hestemekka Wellington, i Florida, (se her), før endnu et nyt internationalt salgsfremstød er på vej.

 

I december indviede Helgrand Dressage en ny salgsstand i det sydlige USA, for salg af europæiske varmblodsheste til det amerikanske marked, og nu er det næste internationale initiativ allerede på vej.

 

Åbner hingstestation i Hagen, Tyskland

Pr 1. februar 2018 planlægger Helgstrand nemlig at åbne en ny afdeling af sin hingstestation i Hagen i Tyskland. Stationen får til huse på center Sudenhof, hvor Ulf Möller, der netop har stået for åbningen af Helgstrand Dressage i USA, til daglig holder til.

 

[[outstream]]

 

Helgstrand har oplevet stor efterspørgel på sine hingste fra tysk side i de senere år, og initiativet er et forsøg på lettere at imødekomme denne efterspørgsel. "Vi har endnu ikke lagt fast hvilke hingste der skal stå i Hagen, men det er særligt vigtigt for os at pointere, at der kan bestilles sæd fra alle hingste, uanset hvor de stå", understreger Andreas helgstrand i en pressemeddelelse.

 

Helgstrand Dressage har endnu ikke lagt sig fast på hvilke heste, der skal tage turen for denne sæson til hagen i Tyskland.

 

Michael Schmidt bliver leder af tysk station

Michael Schmidt, der indtil for nylig var ansat hos Gestut Peterhof, bliver chef for hingstestationen.

Michael Schmidt, som indtil for nylig var ansat hos Gestüt Peterhof, er valgt til at stå i spidsen for den nye Helgstrand hingstestation i Hagen.

 

Efter planen skulle stationen stå klar til at åbne dørene med starten af bedækningssæsonen 2018 den 1. februar.

 

Billede

 

Endnu et nyt tiltag internationalt salgsfremstød er på vej for helgstrand Dressage. Pr 1. februar planlægger Helgstrand nemlig åbningen af en ny afdeling af sin hingstestation i Hagen i Tyskland (her er vist det danske hovedsæde)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider