Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Ingen bil til Dufour i Saab Top 10


Det blev ikke til en sejr i det præstigefyldte Saab Top 10 ved Sweden International Horseshow 2017 til Dufour. Det blev derimod til en fjerdeplads, og vinder-bilen den store sejrs præmiesum tilfaldt ikke uventet den suveræne verdensetter Isabell Werth fra Tyskland. Anna Zibrandtsen blev 9'er i dagens Grand Prix Kûr

 

Missede stor præmiesum

Det blev ikke til en sejr og hermed den helt store præmiesum til Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy i søndagens Grand Prix Kür finale som hun havde ønsket sig så højt. Den præstigefyldte og højt doterede Saab Top 10 konkurrence ved weekendens Stockholm International Horseshow, havde nemlig en usædvanlig høj præmiesum foruden en bil til vinderen. Dufour vil meget gerne vinde fine pengepræmier, for hun har fremtiden at tænke på, og ønsker at finde den rette afløser for Cassidy, der efterhånden er 14-år, så hun havde satset hårdt på dagens konkurrence.

 

Det spillede bare ikke helt optimalt i dag, i forhold til de øvrige stærkt ridende ekvipager og den danske ekvipage måtte nøjes med en 4. plads i konkurrencens sidste klasse, med en samlet dommerscore på 82,100 %. Dufours kürridt var så uheldigt at starte ud med en fejl, og manglede dynamik og spænstighed. Ridtet indkasserede hende dog alligevel en præmiesum på 15.000 euro svarende til godt 113.000 danske kroner, der dog sammen med gårdsdagens præmiesum på 2,500 euro svarende til knapt 19.000 kroner, giver hende en samlet indtægt fra weekendens konkurrence på mere end 130.000 danske kroner.

 

Isabel suveræn igen

Tyske Isabell Werth var bare for stærkt ridende i dag på Emilio, og sikrede sig en dommerscore på hele 86,975 %. Svenske Patrik Kittel på hjemmebane, havde tilsvarende en god dag og opnåede en andenplads i Küren på Deja med en dommerscore på 83,000 %, foran en ligeledes stærkt ridende Helen Langehanenberg, der red til 82,665 %.

 

Anna Zibrandtsen på 9. pladsen

 

Anne Zibrandtsen red sig ind på en 9- plads i Kür finalen på Arlando, med en samlet dommerscore på 75.590. Anna kommer såmænd heller ikke tomhændet hjem fra Stockholm for det var doteringer til samtlige ryttere i küren i dag, og de sidste rytter kunne tage et pænt plaster på såret med sig hjem, i form af en pengepræmie på 5.000 euro svarende til lidt over 37.000 kroner.

 

Se de samlede resultater fra klassen her

 

Billede

 

Det blev ikke til en sejr i det præstigefyldte Saab Top 10 ved Stockholm Horseshow 2017 til Dufour. Det blev til en fjerdeplads til Dufour, og bilen til vinderen og den store sejrs præmiesum tilfaldt ikke uventet den suveræne verdensetter Isabell Werth fra Tyskland. (Arkivfoto: JP-Photo.dk)Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider